Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleplepleple

Zwrot bielizny do sklepu

Polecane posty

Gość pleplepleple

trzy dni temu kupiłam stanik w Kappahl, ale dopiero dzisiaj spostrzegłam, że w pośpiechu wzięłam z półki nie ten rozmiar. Wiem, żenada. Czy jeżeli stanik jest nowy i nieużywany, zostanie przyjęty do zwrotu, ewentualnie do wymiany?

Gość djdjdidjdijd
a paragon masz?

Gość pleplepleple
mam

Gość djdjdidjdijd
Jeśli te metki papierowe nie są poodcinane, to powinni przyjąć. Dobrze, że to nie majtki.

Gość nannaanan
jak masz paragon to chyba masz na to tydzień. Powinni wymienić

Gość pleplepleple
hm, bo jakoś mi wstyd iść, ale z drugiej strony ten stanik kosztował ponad 60 zł

Gość do wymiany prędzej
miałam ten problem z butami: wymienić na większe owszem, ale kasy nie chcieli oddać. Nie wiem jak to się ma do przepisów, bo ile razy bym o tym nie czytala to dowiaduję się co innego. Jeśli masz paragon i nie oderwałaś metki to nie powinno być problemu.

Gość a co masz ochotę na
"Kiedy decydujemy się na zakup jakiejś rzeczy warto jest przemyśleć to na spokojnie. Bowiem co do zasady prawo polskie (ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego) nie przewiduje możliwości dokonywania zwrotów zakupionych rzeczy albo ich wymiany na inne. " Przyjęcie zwrotu zalezy więc od dobrej woli sprzedawcy.

Gość wsdfghjk
nie wiem jak w kappahl ale w H&M nie ma zwrotow bielizny, w reserved tez nie wiec obawiam sie ze tam rowniez moga ci nie przyjac

Gość pleplepleple
jak pokażę Ci zdjęcie mojego biustu, to stwierdzisz, że zasługuje co najwyżej na dobry stanik korekcyjny.