Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

brzuch

Polecane posty

od kilku dni dziwnie boli mnie brzuch. Nie jest to jakiś mocny ból, jest to bardziej niekomfortowe uczucie i moge normalnie funkcjonować. Dokładnie jest to prawa strona pod żebrami. Większy ból odczuwam kiedy mocno się zginam w prawą stronę i przy mocniejszym dotyku tego miejsca.

Gość anikaaaaa
może wyrostek? ból moze promienowac....

No lokalizacja wskazuje na wyrostek, ewentualnie jelito- np. zespół nadwrażliwego jelita.

nie czuję żadnego naciągania, to niekomfortowe oczucie nie pogarsza się, jest mniej więcej podobne od czterech dni

apetyt mam normalny, jedynie czasami po jedzeniu dziwnie mi się przewraca w brzuchu, ale nie zawsze i ostatnio mam często gazy

Przepraszam za pomyłkę. :) Ciężko określi tą bolesność bez naciskania, do rodzinnego byś się wybrał.

Gość mio-mio
pod żebrami z prawej strony jest wątroba kup sobie rapacholin to Ci pomoże, a jak nie to idz do lekarza.

Gość mio-mio
Po prostu musiałeś ją przeciążyć, np czymś smażonym, albo zjadłeś coś co miało toksyny, albo za dużo wódki. Nie martw sie wątroba sie najszybciej regeneruje ze wszystkich narządów, ale możesz jej pomóc rapacholinem to są tabletki ziołowe, które Ci nie zaszkodzą.

Och daj spokój z nowotworem. A kolor języka normalny? Czy ból pleców też występuje?

kolor języka nie odbiega od czerwonego. Powtórzę może w skrócie, apetyt mam normalny, występują częstsze gazy niż normalnie, ból jest bardziej odczuwalny podczas mocnego skręcenia tułowiem i pochylenie w dół w prawą stronę. Normalnie jak siedzę to nie odczuwam bólu co najwyżej czasami lekki dyskomfort w prawej stronie

Gość mio-mio
Już Ci powiedziałam, zrobisz jak chcesz. Gazy są potwierdzeniem że woreczek żółciowy żle pracuje wraz z wątrobą. Teraz marsz do apteki i koniec marudzenia.

Ktoś może polecici dobrą przychodnię w Poznaniu i dobrego lekarza domowego? Mieszkam w Poznaniu od niedawna i nie wiem gdzie się ruszyć