Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mążchceotowrzyc

Co mozna podawać w barze mlecznym i czy taki interes może wypalić?

Polecane posty

Gość mążchceotowrzyc

Ja prawdę powiedziawszy nie bardzo umiem gotować napewno nie jetsem uroldzona kucharka.jakie dania trzeba w takim barze miec ?

Gość ooooooooooooooooo,.......
trzeba mieć olej do smażenia

Gość 234567890908765456788654
nalesniki, pierogi, kluski nic trudnego:)

Gość mążchceotowrzyc
ja umiem zrobic tylko zupe brokułowa.pomidorowa,grzybowa i jakies nalesniki

Gość 234567890908765456788654
przejdz sie do jakiegos baru mlecznego i zobacz co serwuja

Gość atramencik123
z otwarciem jakiegokolwiek punktu gastronomicznego nie jest tak hop siup. Ale odpowiadając na konkretne pytanie: pierogi, kluski, pyzy, kopytka, placki ziemniaczane, zupy, fasolka po bretońsku, itp. Poza daniami obiadowymi także coś co można zjeść na śniadanie czy kolację, np. twarożek, parówki, jajecznica...

Gość dsfssds
tylko ze tam wszytsko musi byc tanie. np. jak ja jadałam w barze mlecznym jakies 4 lata temu jak byłam na studiach w wawie. to zupa - 2 zł. placki ziemiaczane z sosem-2,5-3 zł. nie wiem czy da sie na tym jakos specjalnie zarobic.

najlepiej otworzyć taki interes w pobliżu akademików. Moim zdaniem ma duze szanse na powodzenie. I bez przesady z tymi cenami jak ktoś wyżej napisał. Koło mojej uczelni była pierogarnia i tak za 7 pierogów płaciło się 8zł, więc chyba nie tak źle...

Gość anikaaaaa
może nalesniki takie normalne z serem, dzemem, nutella... nie jakies wymyslne:) placki ziemniaczane, pierogi w roznej postaci, kluski ślaskie, makaron np s z serem albo cukrem? moze kanapki? no i zpupy oraz kremy :) ogórkowa, pomidorowa....wiesz takie co kazdy zna i zje...

Gość xdcfvgbhjnmk
ogorkowa pomidorowa barszcz fasolowa nalesniki ,pierogi, pyzy , knedle, lazanki mielony z buraczkami schabowy z marchewka i groszkiem ziemniaki purre i tym podobne ...

Gość upp z wikipedii
Bary mleczne były podobne w działaniu do dzisiejszych jadłodajni, ale oparte na kuchni tradycyjnej. Nazwa baru pochodzi od przewagi dań mlecznych. W jadłospisie występowały także potrawy oparte na jajkach (np. omlety), kaszach, czy mące (np. pierogi), a znacznie rzadziej mięsne.