Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelejkkaa

i co wysokie babska? tylko tanisówki i adidasy wam zostały?

Polecane posty

Gość lelejkkaa

żal mi was :(

Gość długonoganiaaa
ja jestem wysoka i mam sie dobrze, dziekuje :) nie mam problemów z obcasami, mezczyzni tez nie maja z nimi problemu, co widzę :) adidaski nosze a jakże bardzo pasuja do moich długich nóg przynajmniej mi ich nie skracają :) :D

Gość bghht
TaMiła- moja kolezanka ma takasa sama bluzke, jak ty na zdjeciu;)

Gość lelejkkaa
heh mam 166/52 i długie szczupłe nogi noszę wysokie obcasy całe życie i każdy jest zdziwiony, że mierzę tylko 166 wyglądam jakbym miała powyżej 170 ale nie wyobrażam sobie jakbym miała tyle mieć szczudłowata rachityczna żyrafa albo zwała :D

Gość aha i achh
wolałabym byc wyższa i chodzic w adidasach i fajnych pantofelkach na płaskim, niż ieć tyle ile mam, kurwa :o

Gość fcdswa
uwielbiam szpilki i co najwazniejsze - nawet bez nich wygladam super, nie mam krotkich kaczych nozek i nikt sie nie musi do mnie schylac jak do podjecia smieci z ulicy

Gość małp@
kolejna idiotka, która chce się dowartościować...

Gość tomekkk23324
my bardzo lubimy wysokie szczuple dziewczyny, długie nogi są sexy, kazdy facet je lubi, nawet jesli bedzie mowil ze niskie dziewczyny są ok, tak czy inaczej małyl bedzie o wysokiej, ja uwielbiam wysokie brunetki

Gość do malp @
a ty co niby robisz?

Gość Katherinne
No nie napadajcie na dziewczynę! Faceci 165-170cm też muszą się rozmnażać :D:D:D

Gość pracowalam
kto by chcial kurdupla... moze sobie co najwyzej popatrzec i ponarzekac :P

Gość skdkfkg
spierdalaj koczkodanie !!!!

Gość fcdswa
moj byly mial przede mna jakiegos pokurcza, obecny tez. nie widzialam, sama zapytalam, bo ich zachwyty nad moimi super dlugimi nogami byly podejrzane - mam tylko 170 cm, wiec musialy byc naprawde mierne wzrostowo. moja kolezanka ma 177 cm i to sa dopiero swietne nogi. boso na plazy wygladaja zajebiscie, w przeciwienstwie do tych krotkich ktore nawet wyprezone na obcasach sa krociutkie. i jak sie okazalo byle mniej wiecej po 160 cm mialy. sokojnie moglabym byc wyzsza i miec nawet 180 cm, ale nigdy nawet centymetra mniej.

Gość pracowalam
"kuhdupel ? kuhdupel ? Sam jestes Kuhdupel" :D

Gość prawda jest taka ze jak
taka wielka kobyła zalozy szpilki to wyglada jak dinozaur i przewyzsza wiekszosc facetow, co nie jest w ogole seksowne . A po ulicy to drepataj w rozklapcialych tenisowkach albo co gorsza w tych smierdzacych na kilometr podrobach EMU z biedronki :D a jak zobaczy zgrabniutka drobna kobietke w seksownych kozaczkach na szpilce to az gały na wierzch z zazdrosci wybalusza jedna z druga :D

Gość fcdswa
w obcasach nie potrafia chodzic rozne kobiety - niskie i wysokie. sporo niskich chodzi tez w rozczlapanych balerinach albo glanach. ja zazdroszcze wysokim, nigdy niskim. niscy ludzie kojarza mi sie z jakims uposledzeniem, niedorozwojem itp.

Gość mutanten baben
wysokie kobiety to mutanty (powyzej 180 cm) nie powiesz mi ze to normalne ze kobieta jest taka wysoka

Gość do TaMiła
jestes przerażająco chuda , ile masz wzrostu i jaka wage ?

Gość ale jadd
a ja mam 158 i czuje sie niesamowicie sexi i możecie mnie wyzywać od kurdupli a i tak nie wprawicie mnie w kompleksy:) miałam różnych chłopaków od metra 70 do 193 cm wzrostu i przy każdym z nich czułam sie meeega kobieco:) o gustach sie nie dyskutuje- nie ma co sie wyzywać od żyraf ani od kurdupli, wzrostu nie zmienimy a piekno jest względne. ja sama nigdy w życiu nie zamieniłabym sie z nikim na wzrost i oto przecież właśnie chodzi:) pozdrawiam!

Gość laska wysoka jest spoko
Pod warunkiem że ma NORMALNE stopy do 40 !! Sam jestem niskim kolesiem - kurduplem i w sumie mógłbym mieć laskę wyższą od siebie, ale nie zniósłbym gdyby miała stopy powyżej 40 !!!

Gość te małe są dobre
mogą loda na stojąco robić, w niektórych przypadkach z drabiną, a i jeszcze piwo można na łbie postawić. Zdecydowanie, do ciągnięcia małe lepsze :D

Gość hehe ja powiem tak
a te wysokie maja wielgachne płetwy powyzej 40stki oooo fujj jak mozna na takie racice chocby patrzec nie wspomne o dotykaniu, seks z taka pletwonurkowa musi byc zajebiaszczo smieszny :D

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER
JA JESTEM WYSOKA I SZCZUPŁA :D I W OGÓLE FAJNA LASKA :P A NÓŻKĘ MAM 38 NO I CO :) LASKA ZAKŁADAJĄCA POST NIE PISZE NA NIM, BO ZAKRZTUSIŁA SIĘ WŁASNYM JADEM HI HI :P

Gość znowu ty
mam 178 i jestem, skromnie rzecz biorąc zayebista :classic_cool: