Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammma X

czy słuchacie swoich brzuszków przez stetoskop?

Polecane posty

Gość blablablablbaa.
jestem przerażona poziomem niktórym ludzi. czy to takie dziwne, że kobieta cieszy się, ponieważ jest w ciązy? osoby ktore pieprzą o tym, że ma spieprzac stąd ze swoim topikiem o tym jak bardzo sie cieszą, moga tu w ogole nie wchodzić, po co marnowac czas na czytanie czegoś, co was nie interesuje. nie przejmuj się nimi, szkoda nerwów na takie prymitywy.

Gość mutanten baben
najpierw słodzą, sluchaja brzuszkow, a potem leja dziecko bo jest nieposluszne ŻENADA

Gość detektor jest nalepszy
ja go uzywam od 10 tyg zawsze zlapalam serducho malego, teraz juz tak nie uzywam bo kopie od kilku tyg ale wg mnie to na prawde cos wspanialego:)

Ja próbowałam słuchac stetoskopem, ale mi się odechciało, jak się zorientowałam, że u mojej mamy, która przekwitała pare lat temu, więc w ciąży być nie może, słychac te same odgłosy.

kafeterianczkanaka - brava, ale sie usmialam hehehehehhe taaaa dzieciatko sie pluszcze, plywa, macha raczkami, nozkami, chlapie (wodami? heheh), o dzizas dzieci maja dzieci a we lbie pusto... kupa idzie i tyle a nie dzieciatko...

Pomarańcze (że użyję tego zbiorczego określenia, ale nie złośliwie :) ) ---> UWIELBIAM WAS :D:D:D

Gość pommmarańcza
Ograniczone, smutne dupy: kafeterianczkanaka (dziecino, a Ty w rodzinie masz wszystkich???), Kamecha (Ty sobie może ranking poczytaj, a nie wpierdalaj się w rozmowy, w których nikt nie chce twojego uczestnictwa), Pastafarianka reaktywacja (Ciebie dziecko faktycznie ktoś regularnie wali młotkiem w łeb...bez skutku) czy ktoś was kretynki i kretyni o zdanie pyta????

Gość pommmarańcza
Kogo walą tego walą i to jego, jej prywatna sprawa, a jeżeli w tej hehe dyskusji najbardziej doskwiera Ci nadużywanie słowa "dziecko" w przypadkach beznadziejnych, bez dwóch zdań, to masz rację. Te odniesienia są tragedią dla każdego dziecka.

Gość kafeterianczkanaka
dziewczyny ;) pommarancza...haha,dawaj dalej, kabaretu w tv nie ma to chociaz z ciebie sie posmiejemy :D:D:D dawaj, dawaj:D

Gość mammmmmma
Autorko-dokladnie- Ty slyszysz raczej ruchy jelit, ja niedlugo rodze i kilkanascie razy probowalam przez stetoskop cos uslyszec i nic poza przewalaniem sie kupy nie slyszalam...

Gość pommmarańcza
kafeterianczkanaka...a niby z którymi dziewczynami próbujesz się tu spoufalać? Potrafisz czytać ze zrozumieniem czy ta terminologia jest ci obca? odpowiedź jest zresztą oczywista...jeżeli dowalanie innym dla zasady sprawia ci taką radość to może poszukaj sobie topiku o wyrywaniu muchom skrzydełek albo nóżek...wiesz, czegoś na twoim wątpliwym poziomie:-P

pommarańcza...ale co Ty próbujesz zrobić? Wytłumaczyć coś temu tłumokowi???? daj sobie spokój kobieto...powrzeszczy sobie i znudzona ulotni się, czego sobie i wszystkim życzę:) :-D

Gość co ona niby studiuje?
ta kafepierniczanka:)??? chyba zaocznie:-P :)

Gość podpisuje sie
pod tym co napisała pommmarancza pomijajac idiotyczny temat i także wątpliwy poziom autorki, to jednak nikt Ci kafeterianczkanako nie kaze tutaj wchodzic , czytac a juz tym bardziej wywoływac spięcia .... naprawde nie masz co robic? ta dziewczyna moze sobie słyszec co chce, i tak pewnie nikt jej nie przekona , ze to co słyszy to ruchy trzewi a nie jej dziecka..ale Ty ? jaki masz w tym cel , zeby ją atakowac?

Gość nie ważne po
co tobie Kamecha...ważne, że my wszystko wiemy!!! Polecam lekturę...

Gość kafeterianczkanaka
ojejejeje...nakrecone wiedzmy z fasolinkami sie odezwały:D:D:D

Kamecha..weź sobie sprawdź forum strona główna, powinien być tam temat z rankingiem w tytule...

Gość podpisuje sie
mnie tez smieszą nawiedzone mamuśki , które o swoich dzieciach mowia np. per fasolka, albo jak ta laska osłuchują sobie flaki ..:D ale jeszcze mocniej smieszą mnie takie sfrustrowane , ziejące jadem persony jak Ty ... czy mozesze odp. tylko na jedno pytanie ? jaki jest cel Twojej bytności tutaj ? oprócz wiadomego naigrywania sie i obrażania co poniektórych ?

kafesratataczka...jazgocz donioślej i układaj te stosy dla fasolek i ich mam, ale już myk, myk:) przepraszam, ale to pseudo samo się prosi:-D

Gość kafeterianczkanaka
haha,na wariatki kaferetyjne zawsze mozna liczyc do tej wyzej....gadaj do rączki :D:D byeee, idzcie sobie kupy w brzuchu posłuchac :D:D

Gość taki głupi temat
a tak się pięknie rozwinął :D

a jednak rację miał ktoś wyżej...powrzeszczała i chyba się bierze do spania bidactwo:-D:-D:-D

Gość olaboga ..no nie moge!!!
ten topik powinien miec nieco inny tytuł "czy słuchacie swoich zafasolinkowanych brzuszkow przez stetoskopiki i podsłuchujecie swoje bąbeleczki" no nie moge z takich kretynek:D wasze jedyne osiagniecie w zyciu to zajscie w ciaze :D gratulacje,myslicie macica a nie glowa jak widac :O

Gość a jakież
ty masz osiągnięcia i co ci przepraszam do osiągnięć bądź ich braku u innych? Jakieś kompleksiki? Brakuje czegoś na co dzień czy jak? To ciekawe...

Gość zmieniła
franca nick:P:P

Gość która franca
bo sporo ich tu???

Gość zmieniła
no ta cała kefecostam... styl wypowiedzi "olaboga ..no nie moge!!!" jak najbardziej jej