Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dygo0tka

wzrost

Polecane posty

opierdziane gacie ale na zdjeciu wyglądasz jak cwel normalnie. . Takich pedałków do zjadam na śniadanie. Co ty masz do tamtej dziewczyny, co? Nawet by cię pewnie osrac nie chciała bo wyglądasz jak chuj na lewą stronę. Dygotka wyglądasz super nie przejmuj się tym co napisał ten wieśniak

dzieki zegna:) takimi ludzmi nie warto sie przejmowac,ale widocznie to byla jego opinia wiec ja szanuje, ale jego teksty sa niestosowne.. buziaczki :)

Jesteś bardzo ładną dziewczyną i masz piękną figurę. Wiele wysokich, szczupłych kobiet pozazdrości Ci kobiecych kształtów, masz ładne biodra i bardzo miłą, piękną twarz. Ja sama jestem centymetr od Ciebie wyższa i nie narzekam, a wręcz przeciwnie, nigdy nie chciałam i nie chciałabym być niską. Nie słuchaj krytykantów- to zazdrośnicy albo faceci o wzroście kurdupla :)

dzieki, mam nadzieje ze wkrotce siebie zaakceptuje..ale potrzeba mi na to czasu. pozdrawiam :)

Gość swiński blondyn
krecone włosy u bab sa obleśne:O

Gość swiński blondyn
jeszcze czarne klaki jak jasa rumunka golisz wasa? a tam na dole to puszcza amazonska zapewne:D

Gość asdgfasdgfasdfasdf
Golisz się? Pokaż

wielu osobom podobają się moje włosy, one nie są czarne tylko ciemny brąz. ale jezeli ty sadzisz inaczej to spoko..kwestia gustu

Gość swiński blondyn
ale nikt nie lubi wąsow wiec nie zapominaj o codziennym goleniu;)

do : asdgfasdgfasdfasdf czy ty nie masz wstydu pisac takich rzeczy? opanuj sie czlowieku. !

Gość swiński blondyn
nie zaprzeczaj, wiem ze to dla wielu rumunek prob lem, nie musisz klamac , ludzie na pewno cie zaakceptuja jesli bedziesz sie regularnie golic:)

wiesz co jesteś odrobinę żałosny, no cóż .. może i ty masz problemy z nadmiernym owłosieniem ale nie ja, wiec nie ten adres:) znam lepiej wlasne cialo wiec watpie ze mozesz wiedziec rzeczy o mnie ktorych ja nie wiem :D

Gość swiński blondyn
oki tylko nie zapomnij ogolic wlosow w dupce bo przy analu moze byc problem:)

Gość swiński blondyn
ja nie posiadam owelosienia nie jestem orangutanem jak co niektore bronetki

wiesz co nie interesuje mnie czy jestes owlosiony czy nie:) watek dotyczyl czego innego, nie mam ochoty pisac o takich rzeczach,jezeli chcesz sie wyzaliuc czy tez pochwalic jaki to ty idealny i zajebisty jestes to nie tutaj bede wdzieczna pozdrawiam

Gość swiński blondyn
denerwujesz sie bo wyszlo na jaw ze masz problemy z nadmiernym owlosieniem? zreszta twarz tez masz nieciekawa

ok twarz sie tobie nie podoba to ok, znam juz twoja opinie dzieki i narazie :)

Gość dżjanfranko
2 uwagi: 1. masz male cycki 2. masz jarmarczny styl, zwlaszcza na tej focie w okularach jedno i drugie mozna tlumaczyc mlodym wiekiem, wiec ogolnie jest ok. tylko ze ja majac 196 cm wzrostu czuje mega pociag do tych nizszych, slodziutkich kobietek, tak do 175 cm

Gość swiński blondyn
glupia zakompleksiona gowniaro rumunskich emigrantow do lekcji i nie truj ludziom doopy a ja jestem zajebisty wiem o tym a ty koorwa nie rumunko wiec stul pysk

Gość swiński blondyn
gowniara bez cyckow cyhce sie dowartosciowac na forum koorwa jeblem:D