Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babie lato

nawilżacz powietrza - potrzebny niemowlakowi?

Polecane posty

Gość jdjsllojnbhhh
zależy gdzie mieszkasz, jak w bloku z wielkiej płyty to przydałby się, szczeg zimą

Gość alaaa ma kotaaaa
ja kupiłam taki zwykły plastikowy na powieszenie na grzejnik koszt jakieś 20zł Ja dorosła czuję wielką ulgę, wcześniej było tak suche powietrze, że myślałam że w nosie mi płonie ! Oddychanie dla mnie było koszmarem :/ Myślę, że warto spróbować .

zależy gdzie mieszkasz i jakie masz ogrzewanie. my mamy ogrzewanie na prąd i jest szalenie sucho! nawilżacz chodzi non stop na maxa.

Gość alaaa ma kotaaaa
ja kupiłam taki zwykły plastikowy na powieszenie na grzejnik koszt jakieś 20zł Ja dorosła czuję wielką ulgę, wcześniej było tak suche powietrze, że myślałam że w nosie mi płonie ! Oddychanie dla mnie było koszmarem :/ Myślę, że warto spróbować .

Gość Ania005
Raczej jest potrzebny, jeśli nie chcesz by często chorował. Przesuszona śluzówka niestety może być przyczyną infekcji. Skoro to niemowlak to możesz właśnie używać nawiżacza na kaloryfer, koszt nawet niższy niż 20zł. Ja mam ponad dwuletnie dziecko i ono po prostu robi sobie z tego zabawkę. Zdecydowałam się na nawilżacz taki: http://cislog.istore.pl/pl/antyalergiczny-nawilzacz-powietrza-family-care-79510-oraz-zablocka-mgielka-solankowa-950-ml.html ale to ze względu na dołączoną Mgiełkę Solankową. Kiedyś już jej używałam do nawilżania i jest po prostu świetna, zwłaszcza dla alergików. Oczyszcza powietrze z alergenów i pyłów, wzbogaca powietrze minerały, zdecydowanie lepsza od wody.