Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esperanz

Zaufanie,miłość

Polecane posty

Gość Esperanz

Witam. Mam problem z moją dziewczyną, jesteśmy szczęśliwie razem od 3 miesięcy. Kilka dni temu dopadł ją straszny dół, nie odzywała się była jakaś skryta. Po długiej walce o dowiedzenie się o co chodzi usłyszałem coś co mnie bardzo zabolało, "Kocham cię i jestem z tobą szczęśliwa jak nigdy z nikim, i boję się że nie będe cię kochać tak Arka(jej były który po 3 miesiącach zerwał z nią dla innej) " powiedziała potem jeszcze że boi się zaufać, ja to rozumiem ktoś komu ufała ją zranił , co mam robić żeby mogła mi zaufać??, jest dla mnie najważniejsza i chce dla niej jak najlepiej.Ale boję się że mi już nigdy nie zaufa.A w związku ważne jest szczęście 2 osób nie uszczęśliwianie jednej.Z góry dziękuje za pomoc.

Gość Esperanz
do tych rzeczy jeszcze nie doszło jak cie to ciekawi :/

Gość dobra radaaaaaa
zaufanie. ufamy tym którzy nas nie zawodzą..wiec rób co prosi..np najprostsze rzeczy np ustawienie wózka itp..wtedy bedzie wiedziała, ze na tobie mozna zawsze polegac i ci ufac:)

Gość meerrr
też tak miałam na poczatku, jeśli kobiete dopadają wspomnienia to własnie tak sie zachowuje... daj jej czas... on nie był jej wart...

Gość Esperanz
nie dawno dostałem od niej sms'a w którym napisała że boi się że mnie zrani i jeśli chcę mogę odejść ona to zrozumie. Powiedziałem jej że nie odejdę bo ją kocham i chce z nią być. Mam nadzieje ze dobrze zrobiłem i nie ucierpie (jak mówi).