Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susana ami

jak poderwać aptekarza?

Polecane posty

Gość susana ami

No jak? :) Weszłam dziś do apteki, a tam sami aptekarze :) Jeden z miejsca mis ie spodobał, i nie miał obrączki ;) Utrzymaliśmy chwilowy kontakt wzrokowy i uśmiech, chociaż obsługiwał mnie kto inny w drugim okienku. Co, jutro mam polecić kupić jakiś apap chociaż? :)

Gość czornooo
po gumki xD

Ha Ha... naprawdę mnie rozwaliłaś:D Zaraz poszukam w mojej biblioteczce... Gdzieś chyba miałem książkę "101 sposób na poderwanie aptekarki". Może znajdziesz jakieś rady przydatne:D A teraz poważnie - naprawdę nie ma gotowych sposobów. Rad znajdziesz tyle, co osób.

Gość susana ami
a on był taki uczynny i miał atrakcyjny głos kurcze, chciałabym go poznać :)

Gość susana ami
recepturki? :P

Gość susana ami
ale serio, da się coś zrobić w mojej sytuacji? nawet nie wiem w jakich godzinach ta apteka jest czynna, byłam tam pierwszy raz

Gość almete
fajny problem....:-) Moze ktos go zna, albo ktos ze znajomych wie jak znalezc droge do niego ? Jesli nie, to idz i powiedz, ze potrzebujesz takie lekarstwo i podaj mu kartke z nazwa ...:-) Na kartce napisz cokolwiek , witamina C albo chocby ten Apap a w dopisku napisz " jesli jest Pan bardziej niesmialy jak ja jestem, to na wszelki wypadek zostawiam swoj numer telefonu....:-)" Albo kartke zatrzyma albo odda Ci z powrotem :-P

Gość susana ami
super pomysł :) tylko obawiam się, że nie mam tyle odwagi :D ale nie wykluczone, że spróbuję choćby jutro

Gość susana ami
jestem gotowa się przekwalifikować w razie co :P

podejdź do okienka i daj mu karteczkę z numerem telefonu, jak zadzwoni to znaczy ze zrozumiał i jest chętny a jak nie to nie ma rady, przecież go nie przydybiesz po pracy i nie zgwałcisz?

Gość susana ami
a co myślicie jakby przez "przypadek" zostawiła coś, choćby ksiażkę z wizytówką?

koleżanka swego czasu poderwała rzecznika prasowego pewnego szpitala jak mówiła był po rozwodzie nie wyszło po paru spotkaniach mówiła że nudziarz był straszny :P

Gość susana ami
nie chcę rzecznika, chcę aptekarza! :D

wtedy może ona paść łupem nie tego aptekarza albo nawet jakiegoś dewianta który stoi w kolejce za tobą i pobiegnie ci ja szybko oddać ... ale przecież jak nie spróbujesz to mieć nie będziesz.

najlepiej poszukaj w necie druku recepty wypełnij w polu: Rp wpisz "Przyspieszone bicie serca na Twój widok", Rodzaj leku - randka średnio raz wieczorem, i zobaczysz co odpowie

Gość snsua
książka z wizytówką :)?przecież to się nie zmieści przez przypadek w tym aptecznym okienku :) ja bym po udanych zakupach zostawiła karteczkę z nr telefonu (najlepiej kup jakiś starter, przynajmniej się nie skompromitujesz) i tylko sam nr telefonu :) wyobrażam to sobie tak, ze ty coś kupujesz, płacisz, odbierasz pieniążki i zostawiasz mu ten numerek po czym wychodzisz :)

Gość susana ami
no dobra zostanę przy karteczce z numerem, pomysł z "receptą" jest mega zabawny, ale już widzę jak bym sie zrobiła czerwona jak burak, jakby on to przeczytał :D

Gość almete
Mozliwe, ze facet dzisiaj tez siedzi i kombinuje jak Cie odnalezc ale moze juz Cie nawet nie pamieta. Nie bedziesz miala nigdy pewnosci poki nie sporobujesz....Losowi czasami trzeba pomoc. Mysle, ze jak gosciu dostanie karteczke z nr. telefonu to bedzie wiedzial, ze nie jestes tuzinkowa i sie odezwie. Napisz tylko fajny tekst, nie zeby wyszlo, ze jestes pierwsza lepsza, cos wesolego ale na poziomie. Wloze temat w zakladke i bede wypatrywala wiesci jak sie sprawy dalej potocza :-P Powodzenia !!!

Gość susana ami
dzięki almete :)

Gość wredna menda
Może spytaj się mu o jakiś lek na jakieś dolegliwości ?? A potem dodaj, że może by on go dla Ciebie zrobił??

Gość almete
...jak zostawisz karteczke TYLKO z nr. telefonu to gosciu moze nie zalapac w pierwszym momencie i powie " Cos pani zapominiala " i podsunie kartke przez okienko z powrotem :-P Ja bym napisla zdanie, dwa do niego, zeby wiedzial o CO chodzi :-P

Gość susana ami
gorzej jak się okaże, że ma dziewczynę... ostatnio tylko na takich trafiam..

Gość susana ami
zdanie? w sensie co? "mógłbyś kandydować na najmilszego aptekarza roku"? :D

Gość almete
jesli bedzie mial dziewczyne to sie wtedy wycofiesz , ale poki nie bedziesz tego wiedziala to zawsze sie bedziesz pytala czy Ci cos nie ucieklo sprzed nosa

Gość susana ami
no tak, trudno mi się z tym, nie zgodzić, w końcu to ona sam juz zdecyduje czy zadzwonić do mnie ;)