Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona i on. 18 i 21.

Czy z tą dziewczyną jest wszystko w porządku ?????????????????????????????

Polecane posty

Gość ona i on. 18 i 21.

Poznałem przez neta dziewczynę. Bardzo miła, wrażliwa i uczuciowa. Z wyglądu też nie jest zła : blondynka z zielonymi oczami. 170 cm wzrostu i 60 kg miała wpisane w profilu :) hehehe Ale to żartuje teraz :) Gadałem z nią sporo póxniej no i w pewnym monecie zeszliśmy na temat seksu. Jest dziewicą za co ją szanuję. Ale później mi powiedziała że chciałaby seks po ślubie dopiero. Co o tym myślicie ? Warto się angażować ?

weź ślub według swojej religii Tantu Marabi w kaplicy przy drzewie, odczytując wiersz Haliny Poświatowskiej i zakładając obrączki uwite z brzozy po nocy poślubnej sajonara

Gość ona i on. 18 i 21.
Nie no , nie zdradziłbym jej. Najwyżej bym się masturbował i tyle. Ale jednak chciałbym mieć dobry seks z kobietą bo to w sumie wazne.

Nie wiem. Ja jestem dziewicą, ale ja nie mam takich poglądów. Ważne też dlaczego tak chce, czy jest wierząca czy też po prostu się aż tak boi i woli to odwlekać Szczerze to myślę, ze nie wytrzyma i ewentualnie będzie bała się przyznać że tego chce, no ale nie wiem. Kota w worku tez nieciekawie

Gość szkoda, że taka
A co jeśli kupisz kota w worku? Moze sie okazac, ze bedziecie dla siebie kiepskimi kochankami - niestety a moze i stety seks jest bardzo wazna sprawa w zyciu każdego człowieka.