Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aidualk

niewiem co mam zrobić:(

Polecane posty

Gość aidualk

jestem ze swoim facetem juz długo ....oswiadczyl mi się, mow że kocha ale cały czas pisze z jakimis dziewczynami o czym na poczatku nie wiedzialam...kiedy juz sie dowiedzialam mówił że to żarty, że to tylko taka zabawa przepraszał i obiecywał że juz nie bedzie , ale tak się nie stało robi to ciągle pisze im że mu sie podobaja , że są sliczne i chciałby z takimi być...niewiem co z tym zrobić...ciągle mam wybaczać i przyjmować przeprosiny???

moim zdaniem ten facet nie wie czego chce. mowi ze cie kocha, ale pisze z innymi kobietami.. to mezczyzna typu: kobieciarz nic z tym nie zrobisz, on bedzie robil swoje i tak cie nie poslucha. jesz wele porzadnych facetow na swiecie pamietaj malzenstwo to duze posuniecie, na twoim miejscu nie ufalabym mu doslownie nie wiadomo co on moze robic za twoimi plecami. pozdrawiam

Gość nnnnnnnnnnn
on Cie zdradza pewnie.

Gość aidualk
tak jak on pisze ze swoimi ,,kolezankami'' moglabym ale nie jestem taka i tak bym nie mogla w stosunku do niego ...a po kolezensku pisze sie inaczej

Gość Pseudonim-anonim
Wiadomo czego facet chce. Mieć bzykanie wszędzie gdzie się da. Obudź się albo będziesz miała zasr...życie

Gość aidualk
naprawde niewiem co robić

Gość poslanniczka
ja dałabym sobie spokój. Jeśli kochałby Cię naprawdę szczerą miłością, nawet nie obejrzałby się za inna kobietą.

Gość aidualk
napewno z żadną sie nie spotkał, może jest cień nadzieji że jeszcze bedzie lepiej

Gość aidualk
moze ktos jeszcze mi powie co zrobic bo sama to jedynie mysle zeby znowu sprubowac.....