Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko nie wielodzietnosccc

czy to normalna matka

Polecane posty

Gość tylko nie wielodzietnosccc

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Spalila-swoje-pietnaste-dziecko-w-domowym-piecu,wid,12818475,wiadomosc.html

Gość DOBRA SPACERÓWKA
i tylko jej 5 lat więzenia grozi? dziwna sprawa, powinni jeszcze jej to jedno które ma przy sobie odebrać, bo jeszcze jemu cś zrobi, niezrównoważona baba

Gość a ja nie
o matko to straszne tego kogosnie mozna nazwac matka!!!

Gość delekkka
ale pomimo wszystko to matka, tak u nas w kraju są traktowane kobiety, moga rodzić ile chcą nie mając zdrowia, pieniędzy na ich wychowywanie

Gość urodzila 15 dziecko...
tylko jednym sie zajmuje... to gdzie opieka spoleczna??? dla mnie to ona ma "nierowno" wiec chyba psychiatryk potrzebny.

Gość a co ma do tego opieka
a co, opieka społeczna ma pilnować jej cipy aby więcej nie dawała

w kontekscie całego opisywanego zdarzenia pytanie tytułowe jest zgoła rozbrajające :D odpowiedz brzmi - nie, ta matka z pewnościa normalna nie jest albo chwilowo nie była :D

Gość nia rzadzi tylek
15 dziecko, to nie jest chwilowa nienormalność, bo kto w naszym kraju decyduje sie aż na tyle dziec, z jednym-dwoje ciężko wyżyć a co mówić o tylu..... dzieciach.

o prosze. a ja myslałam że "rozchodzi sie" o to że SPALIŁA DZIECKO W PIECU, a nie o ich ogólną ilosć. bo ja znam wielodzietne rodziny ktore moze bogate nie są, żyją w warunkach ktore uznalabym za podstawowe, a jakoś nikt nikogo tam do pieca nie wrzuca i dzieciaki rosną zdrowo i szczęśliwie... "tak u nas w kraju są traktowane kobiety, moga rodzić ile chcą nie mając zdrowia, pieniędzy na ich wychowywanie" to co, wszystkie poniżej pewnego poziomu - do sterylizacji? :D tylko pytanie kto ustali jaki to poziom :D