przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Listopad 3, 2010 klękajcie do berła Muzeumianka do miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Listopad 3, 2010 ja tu rządzę cioty pamiętajcie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszna i próżna 0 Napisano Listopad 3, 2010 nadal wolny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale Ty jestes Napisano Listopad 3, 2010 brzydki...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Listopad 3, 2010 a dziś tak sobie myślałam,gdzie się podziałeś.Bałam się,że w tej podstawówce tak dużo wam zadają,że nie masz czasu wejść na kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Listopad 3, 2010 w podstawowce to twoja stara sprzata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszna i próżna 0 Napisano Listopad 3, 2010 nie odpowiedziałeś na moje pytanie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a twoja podrzuciła Napisano Listopad 3, 2010 cię do przytułku i dała nogę. Wcale jej się nie dziwię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrzuć inną fotę Napisano Listopad 3, 2010 poka się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Listopad 3, 2010 "twoja stara" no właśnie u nas w podstawówce to była najgorsza obelga:D widać nic się nie zmieniło.Idź się poucz bo jutro sprawdzian z biologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale Ty jestes Napisano Listopad 3, 2010 i jeszcze nieokrzesany:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peecza Napisano Listopad 3, 2010 Masz wyjatkowo tepy wyraz twarzy autorze topiku:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach