Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andreeea

nie śmiejcie się pytam poważnie

Polecane posty

Gość Andreeea

głupie to,ale co zrobić.. Jest chłopak ja mu się podobam on mi też,ale przestał mnie pociągać po tym jak kolezanka do mnie walnęła" Boże co ty z nim robisz on jebie" myślalam,ze sie spale ze wstydu bo wszyscy to slyszeli:O potem się jeszcze raz jej spytałam o co jej chodzi,a ona na to" no wiesz ty go tak nie znasz,ale kiedys to wszyscy od niego uciekali ,nie wiem jak teraz jest może się już umył,ale rób co chcesz jest w porzadku" ... :O :O :O Boże od razu mnie to obrzydziło .. i nie wiem jak znowu się do niego inaczej nastawić.. stale piszemy i widzimy się w piątek ,sobote .. ale co z tego jak to juz nie to..

Gość doobre
Miałam kiedyś taką koleżankę od której śmierdziało masakrycznie ale zmieniło się. Każdy jej dupe rabal a teraz może mieć każdego taka dupa więc olej ludzi co mówią.

"Jest chłopak ja mu się podobam on mi też,ale przestał mnie pociągać po tym ..." .. jak koleżanka wyczuła coś co wokół mnie ciągle latało ale na muchy te nie zwracałam uwagi... aż tu nagle! , długopis przestał pisać i wlazłam na kafeterie, by podzielić się swoimi poglądami na temat ekonomi pisuarnej w naszej rzeczypospolitej ukochanej... głupia koleżanka, myślała, że zabłyśnie :)

Gość Andreeea
ja wiem,ze teraz może być inaczej,ale nie umiem o tym zapomnieć:D śmiać mi się chce ,a czasem aż mam ochote uciec .. wszystko mi krowa jedna zepsuła:O wkurza mnie to niesamowicie.. w dodatku mimo tego,ze jest fajnym chłopakiem i nie pisze sweet esemesików to jednak coś mi się nie podoba.. co 2h pytanie " i jak dzień mija?,co teraz bedzie robić,rano mi napisał " i znowu trzeba wstawac " .. noo ludzie :O to jest takie płytkie i gadanie o dupie marynie.. ja nie wiem,czy ja zbyt wiele wymagam,czy jestem własnie zbyt miła .. nie wiem już.. i jeszcze z tym śmierdzeniem kompletnie mnie dobiło:O

Gość Andreeea
mortifer- ;) czyli co olać,a to zdanie które sklepałam na samym początku bez sensu :D własnie zauważyłam "Jest chłopak ja mu się podobam on mi też,ale przestał mnie pociągać" jakas nieogarnięta jestem ..