Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichosza ...

mialam wypadek ...

Polecane posty

Gość gość
No ja nie miałam łatwo. Samochód wylądował w rowie, ja ręka złamana...no, ale jakoś się pozbierałam. Nie jest to prosta sprawa, ale nie można siedzieć i się załamywać, trzeba iść naprzód. Potem inna sprawa: odzyskiwanie odszkodowania. To jest dopiero droga przez mękę. ja musiałam wynakąć tę firmę żeby otrzymać pienięadz: http://www.zco.com.pl/

Gość gość
Ja też się kiedyś męczyłam po wypadku. W zasadzie to nic mi się nie chciało, nie mówiąc już o wypełnianiu dokumentów po odszkodowanie. Na szczęście kolega polecił mi pana z firmy http://pomoc-poszkodowanym.pl eh, nie wiedziałam, że tyle można ugrać ...

Gość gość
ja kiedyś uczestniczyłam w wypadku nie z mojej winy, przez głupotę innego kierowcy niestety miałam nie małe problemy, a ubezpieczyciel nie chciał wypłacić odszkodowania, na szczęście teraz są już firmy np. www.zco.com.pl , które egzekwiuja to w naszym imieniu.

Gość martyna 33
Ja kilka lat temu miałam straszny wypadek samochodowy. Uderzył samochód w drzewo. Reanimowano mnie wtedy prawie godzinę. A później w szpitalu, po bardzo długiej operacji, lekarze dali mi tylko kilka procent na przeżycie. Albo, jak przeżyję, miałam zostać do końca życia "roślinką". Bo obrażenia były bardzo silne m.in.pień mózgu naderwany. I wprowadzono mnie w śpiączkę farmakologiczną. Mój mąż się bardzo załamał, ale z innymi zaczął się modlić do Pana Je.zu.sa o moje uzdrowienie. Trwało to kilka dobrych miesięcy, bo najpierw kilka tygodni ta śpiączka. Potem jakiś czas byłam "roślinką", a na końcu nie miałam świadomości i byłam sparaliżowana. Koniec końców, lekarze dzisiaj oficjalnie mówią, że to cud i takie historię ogląda się tylko w filmach. Bo ja żyję i dobrze funkcjonuję, po tak ciężkim wypadku, np.chodzę :-D

Gość gość
najgorsze jest, że bedąc kierowca nigdy tak naprawdę nie wiesz jakiego idiotę możesz spotkac na drodze. Ja mialam niedawno stłuczkę. Samochodów chciał mnie wyprzedzić ma łuku ale skończyło się niegroźnie choc auto wygldało kiepsko, ale usługi doświadczonego blacharza wystarczyly. W okolicach trójmiasta z napraw powypadkowych na pewno dobry jest cls Walder www.cls-walder.pl no i mają plusik za samochody zastępcze.

Gość gość
ja mialam tkai wypadek i oczywiscie nie bylo to mile, pozniej dochodzilam swojego odszkodowania w sadzie dzieki www.adwokat-lodz.eu bylo warto, bo uzyskalam duzo wiecej niz proponowal mi ubezpieczyciel

Gość gość
równiez kiedys miałam wypadek.. w jego wyniku doznałam dosc poważnych uszkodzen kregosłupa... jednak dzieki wsparciu terapeuty z http://www.mckenzie.pl/ oraz walsnej silnej woli szybko doszłam do siebie.

Gość Guzik77
A dostałaś jakieś odszkodowanie z tego tytułu ? Byłaś ubezpieczona na wypadek nieszczęśliwych zdarzeń ? Wiadomo że czasem w życiu bywa tak, iż człowieka spotka na prawdę ogromne nieszczęście, wypadek. Wtedy często zostajemy pozbawieni zdrowia. Przerażające jest to że tak mało osób jest ubezpieczona w razie nieszczęśliwych wypadków a jeśli już jest to dostają bardzo małe odszkodowania. Ja nie mogłam sobie na to pozwolić i ubezpieczyłam siebie w https://www.gothaer.pl/pl-dla-ciebie-produkt/58319/66541/ubezpieczenie-nnw-na-wszelki-wypadek/ Ale nie zrobiłam tego dla siebie.Zrobiłam to przede wszystkim z myślą o mojej rodzinie. Bo przecież gdy utracimy to zdrowie to potrzebne będą pieniądze i na leczenie i na życie. Staniemy się dla rodziny ciężarem. Jednak dzięki dobremu ubezpieczeniu mamy szanse na godziwe życie po wypadku. Wiele osób zostaje odtrącone przez rodzinę i społeczeństwo. Musi sobie samemu radzić bez większych środków na życie. Są to skutki między innymi złych wyboru wtedy gdy była jeszcze na to szansa.

Gość Kajka3792
W takich chwilach przydaje się kontakt do takiej pomocy http://www.pomocdrogowa.i-wroclaw.pl/ odpada z głowy wiele problemów. HOL-MAX to wysoko wyspecjalizowana, całodobowa pomoc drogowa.

Gość Kancelaria New Expert
Cześć wszystkim użytkownikom forum! To nie spam i reklama typowych naciągaczy. Pojawiam się tu by uświadomić i pomóc ludzom po wypadku. Chodzi o odszkodowanie powypadkowe. Jako członek kancelarii pomagam uzyskać bez opłaty wstępnej- pieniądze. To znaczy, że korzystając z naszych usług nie płacisz z góry, nie mając pewności że wygrasz jednocześnie tracąc pieniądze, my bierzemy prowizje za sukces, więc zależy nam na skutecznym uzyskaniu Twojego odszkodowania. Pomagamy na terenie całej Polski. Wygraliśmy już wiele spraw i pomoglismy uzyskac pieniądze i to wcale nie małe, dla bardzo wielu osób. Konsultacja na temat tego czy należy Ci sie odszkodowanie jest również darmowa, więc nic nie stoi na przeszkodzie by napisać maila na: newexpertdoradca@gmail.com albo skontaktować się pod numerem 511569558.

Gość gość
Po wypadku pomogło mi stowarzyszenie Wokanda, bardzo szybki kontakt z nimi jest. Korzystałam u nich z sali rehabilitacyjnej a do tego udało im się wynegocjować dobre odszkodowanie, nie to co oferował mi mój ubezipieczyciel. Jestem zadowolona z ich pomocy tutaj podam nr 508 339 495 jak by ktoś chciała szybko uzyskać informacje.

Gość gość
Debilizm lepiej nie miec samochodu i nie ryzykować życia na głupoty

Gość gość
Tez miałam taki wypadek, pękł wahacz, dachowalam, byłam w takim szoku... miałam leki- robiło mi się duszno, gorąco miałam wrażenie ze zemdleje lub umrę, dostałam tabletki psychotropowe, minęły już dwa lata i przeszło. ;)

Gość gość
Straszny problem. Wiem jak trudno sie wtedy mysli. W http://ecpp.pl/ sa bardzo pomocni ludzie. pomoga.

Gość marika444
Jak walczyłem z towarzystwem ubezpieczeniowym o lepsze pieniądze z polisy to dużo mi dała współpraca z prawnikiem, panem Pociejem. Dobry kontakt, szybka reakcja na moje zgłoszenie, rzeczywiście wie jak wygląda działalność ubezpieczycieli i potrafi dobrać optymalne działania żeby pieniądze dla klienta wynegocjować.

Gość kierowca realista
A myśleliście może co zrobić, aby wypadków było mniej? Moim zdaniem największą porażką są motocykliści - jeżdżą na zabój, na nikogo nie zwracają uwagi, pojawiają się nie wiadomo skąd. Normalnie większości z nich z miejsca odebrałbym prawo jazdy, a nieliczną część pozostałych skierował na przymusowe szkolenie http://szkolajazdysubaru.pl/klienci-indywidualni/szkolenie-dla-motocyklistow lub jakieś w tym rodzaju

Gość gość
W kwestiach odszkodowania najlepiej zgłosić się do EUCO. Takie jest moje zdanie.

Gość Ania Pruszków
Tu bym polemizowała. EuCO zajmowało się moją sprawą, dostałam sporo odszkodowania, ale po jakimś czasie dowiedziałam się, że można odzyskać jeszcze więcej i jak powiedzieli tak zrobili, kancelaria która mi pomogła to PTO, polecam każdemu. O sprawie poinformował mnie Pan Daniel, w razie czego polecam kontakt mailowy, bo często niedostępny jest pod tel. daniel.gajda@pto-24.pl* *mail podany za zgodą Pana Daniela, po kontakcie z nim.

Gość gość
Żenua, co za badziewna pseudoreklama jakiegoś frajera od odszkodowań. Panie Danielu wstydziłby się Pan tak bezczelnie i niefachowo polecać swoje usługi. Jeśli są na tym samym poziomie co pański marketing to nie mam pytań... wstyd

Gość beattrycze
Dwa lata temu jak wiozlam córkę do szkoły to wjechał w nas młody chłopak. Cieżko było psychicznie dla małej i trochę czasu zajęło nam, żeby nie bała się wiecej wsiadać do auta. Fakt, że trochę ją prezentami przekupowałam, bo odszkodowanie mielismy fajne, a jeszcze centrum odszkodować drb wywalczyło nam więcej, więc wogóle można było poszaleć.

Gość gość
Zapiszcie sobie namiary na EuCO. Ta firma naprawdę skutecznie działa jeśli chodzi o odzyskiwanie odszkodowań.

Gość Gość odszkodowania
Witam serdecznie, zajmuję się pomocą w uzyskiwaniu odszkodowań dla osób, które w przeciągu ostatnich 20 lat miały wypadek nie ze swojej winy. Współpracuję z największą Kancelarią Prawną i największą w Polsce firmą Euco zajmującą się pomocą osobom poszkodowanym. Zastanów się ... być może Ty, Twoja rodzina lub Twoi znajomi mieli wypadek, kolizję, stracili kogoś bliskiego w wypadku i należy się im odszkodowanie, którego sami nie są w stanie uzyskać od Towarzystwa Ubezpieczeniowego luz zostało wypłacone w zaniżonej nieadekwatnej kwocie zadośćuczynienia. Skontaktuj się ze mną - pomogę bezpłatnie zweryfikować Twój przypadek. Być może masz ochotę nawiązać ze mną współpracę i również pomagać innym osobom. Wszelkie złamania, poślizgnięcia, szkody na mieniu, osobie śmierć w wyniku wypadku ze sprawcy OC, odszkodowanie rolnicze. Odzyskiwanie odszkodowań z OC, AC, NW, kapitalizacja renty z Towarzystwa Ubezpieczeniowego sprawcy, auto zastępcze na czas naprawy Twojego auta. Posiadamy ogromną flotę aut zastępczych z OC z sprawcy. Również wszelakie zdarzenia, wypadki, szkody za granicą podczas np.: wyjazdów turystycznych grupowych czy indywidualnych jesteśmy w stanie zająć się sprawą i przeprowadzić proces likwidacji szkody z OC sprawcy. Skontaktuj się ze mną i pomogę bezpłatnie zweryfikować dokumenty. Poprowadzimy proces likwidacji szkody, uzyskać zadośćuczynienie z OC sprawcy, NW i wiele innych spraw odszkodowawczych łącznie z uzyskaniem renty z Towarzystwa Ubezpieczeniowego. Zapraszam :) piszcie, e-mail: a.chwialkowska@euco.pl, annaluw@wp.pl,

Gość gość
Europejskie Centrum Odszkodowań jest ok . Powiem szczerze, że nie wierzyłam że będą w stanie mi pomóc, ale się udało

Gość gość
Super. Mi też pomogli

Gość tdpomoc
O odszkodowanie za szkodę rzeczową czy osobową można starać się do 3 lat wstecz. Nawet jeżeli ktoś dostał odszkodowanie za rozbite auto, to na 90% jest to zaniżona kwota. W takiej sytuacji można uzyskać dopłatę. Jeżeli natomiast chodzi o śmierć w wypadku, lub ciężki uraz, to można starać się o odszkodowanie lub zadośćuczynienie nawet do 20 lat wstecz. Co więcej, może o to starać się nie tylko sam poszkodowany, ale również najbliższa rodzina (rodzice, dziadkowie, rodzeństwo). W takich sprawach odszkodowania sięgają nawet do kilkuset tysięcy złotych. Wiele ludzi o tym nie wie. Jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania, chętnie służę pomocą. Wystarczy sms z krótkim opisem sprawy. postaram się pomóc. tel. 792 180 295

Gość gość
Jestem przedstawicielem Euco jeżeli potrzebujesz pomocy lub bezpłatnej porady zadzwoń 534 592 864

Gość gość
Witam , potrzebujesz pomocy , porady , reprezentuje firmę Euco, zadzwoń 889543687 napisz sms, opis sytuację

Gość PączekwKoperku
Ja kiedys cudem uniknelam wypadku. Wszystko przez idiotow, ktorzy parkuja samochody za blisko pasów. Czytałam nawet na stronie warszawskiego zarzadu drog miejskich, ze wlasnie parkowanie za blisko jest posrednia przyczyna az 25 PROCENT!! wypadkow na pasach. Pamietajcie, stawajcie zawsze minimum 10 metrow od zebry. To serio moze uratowac komus zycie...

Gość cocochanelka78
To parkowanie przy pasach to plaga...ZDM zrobilo fajna akcje uswiadamiajaca. Jest na YT.

Gość tatiana

Na FB EUCO czytałam, że nawet po wielu latach można dochodzić pieniędzy za wypadek. Warto to przemyśleć, bo rehabilitacja kosztuje