Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waski1462

Związek bez seksu

Polecane posty

Witam , mam pytanie, jestem ze swoją dziewczyną już ponad rok i się wgl nie kochaliśmy, wgl ostatnimi czasy nie mogę jej nigdzie dotknąć jak chcę położyć rękę np na tyłku to wielkie halo . Chcę po prostu wiedzieć czy taki związek długo pociągnie , i co bym mógł zrobić żeby ją nakłonić do tego pierwszego stosunku ?????

Gość Czesław Niemiec
może ma penisa... może nawet większego niż twój :classic_cool:

nie zmuszaj jej o niczego. jest dobrze wychowaną dziewczyną a takich jest bardzo mało. zrobi to z tobą po ślubie to jest normalne i bardzo pięknę. Jak ją kochasz to poczekasz na nią:)

Gość bzykula
ja zaczelam sie bzykac z moim kociakiem po miesiacu i dalej nie moge sie mu oprzec a jestesmy juz jakis rok... dziwna ta twoja laska

zrobi to z tobą po ślubie, 2 razy bo chce mieć 2 dzieci. Chyba że się nie uda, to po ciemku z zamkniętymi oczami pod kołderką jeszcze raz. Daj sobie spokój i znajdź jakąś normalną dziewczynę z normalnymi potrzebami

Gość załóż szklarnie jak
lubisz chodować warzywa?

albo faktycznie chce po slubie :) albo jest wiekszy problem... moze zostala zgwalcona lub zostala kiedys naruszona jej strefa intymna bez jej zgody a to moze stanowic powazny problem. musialaby ci bardzo ufac zeby posunac sie dalej ale zanim musiscie szczezre porozmawiac. spytaj jej delikatnie o co chodzi i czy kiedys jej sie cos przydarzylo. nie naciskaj na nia ;)

Gość aroman
nie jest kurwą jak wiekszośc kobiet. odpuść ją sobie, niech znajdzie fajnego faceta, takiego jak ja, który to doceni!

Gość hahauhuha
jak gwałt? jaka rozmowa? dziewczyna po rpostu sie szanuje i nie chce jeszcze uprawiać sexu i to po tak krótkim czasie. tak ciezko wam uwierzyć że ktoś ma szacunek do siebie i musicie wysuwac jakieś chore akcje o gwałcie? xD xD xD

Gość Beatkowiec
Kiedyś do takiej jeździłem. Nie lubiła się całować, dotykać i była niebzykata. Takich nie rozumiem - to po co do niej przyjeżdżać.

Gość aroman
Beatkowiec- bo ty dziwki oczekiwałeś! to nie do porządnej tylko zamiast do niej to mogłeś do burdelu jeździć! :D

Co wy tak dzielicie kobiety na kurwy i porządne, każda robi to wtedy gdy będzie gotowa i będzie czuła się bezpiecznie, jedne szybciej inne później Nawet głupi poziom hormonów ma znaczenie Szkoda że nie mówi się o męskich kurwach

Gość PRAWDA JEST TYLKO JEDNA
gó.wno nie kobita 🖐️

Gość mała i drobna
wyyiimaagiinoowaanaa- czy to tak długo? no nie wiem... ja straciłam dziewictwo po 4 latach związku z facetem. już nie jesteśmy razem ale szybko sie facetom nadal nie oddaje.

Gość Beatkowiec
A czasami mi jęczała że tu i tam ją boli, wymieniała rożne dziwne boleści - a jak jej zaproponowałem bzykanie to mi powiedziała : ja o tym nie myślę. Na szczęście mam teraz taką, która bez rąbania się nie istnieje.

Nawet na poziomie języka widać, jak jest traktowany seks, nie chce tu się czepiac słówek poszczególnych, ale szkoda że nie jest to traktowane jako stosunek równorzędnych partnerów

dla mnie to nie jest dlugo, po prostu w sam raz, wtedy poczulam sie gotowa i wstu procentach ufna mojemu mezczyznie. w gimnazjum mialam kolezanki ktore robily to po 2 miesiacach bycia z kims takze dla mnie to szok jak tak wgl mozna :/

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oj ludzie nie przesadzajcie. każda kobieta jest inna. tamta może za młoda jest? ja się przespałam ze swoim facetem po trzech miesiącach bycia razem, a wczesniej znalismy sie miesiac czyli po 4 miesiacach byl seks. i kórwą nie jestem i sie za taka nie uważam, bo jesteśmy razem już 3 lata, jest ok i nie żałuję tego