Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klakier27

DZIEWCZYNY wy to macie PRZESRANE :/ - współczuję wamm...

Polecane posty

Gość klakier27

macie miesiaczki, musicie nosic podpaski, tampony, wkladki, boli was, migreny, jak jestescie brzydkie to bez szans jestescie jak z kolei ładne to wyrucha i zostawi mozecie zajsc w nieplanowana ciaze i sie uzerac do konca zycia musicie byc ładne nawet jak jestescie nieładne kosmetyki, szminki, pończochy - wszystko kosztuje musicie chodzic czesto na szpilkach co chyba nie jest zdrowe dla stóp zima cip ka wam sie moze przeziebic dopiszcie co tam jeszcze, bo nie wiem ... normalnie współczuje wam

Gość klakier27
a jeszcze musicie czekac na ruch faceta - czy was zechce czy nie zechce

Gość 23456789oilkmjnb
musimy rodzic po ciazy czesto nasze cialo ulega zmienom na ktore nie mamy wplywu mamy cellulit (mezczyzni nie) nawet jak nie mamy ochoty na sex to "musimy" sie zmuszac orgazm i przyjemnosc z sexu wiaze sie z psychika (wy macie lepiej)

Gość anyzona
no jakos sobie nie przypominam przeziebienia cipki ani zebym specjalnie dlugo musiala czekac na ruch faceta, ale masz racje.. upiekszacze sa drogie, nawet te niewidoczne:P

Gość agniecha 16 wałbrzych
ale żyjemy dłuzej, mężczyźni szybciej zdychają

Gość darken rall
chyba wolałbym miec jednak krotsza starosc

tak tak, dłużej, ruszać się ciężko, wszystko boli, na leki nie ma kasy, facet się dawno zawinął, dzieci czekają aż się mieszkanie zwolni. Sielanka

Gość 23456789oilkmjnb
dbajac o higiene mamy nieprzyjemne dolegliwosci typu grzybica pochwy

Gość atlantyda600
Wy też nie macie wcale lepiej: - jak brzydki to nie ma powodzenia - jak głupi to jeszcze gorzej - rosną wam wstrętne piwne brzuchy - strasznie capicie gdy sie spocicie - stopy wam jadą na kilometr - łatwo was zakręcić i puścić w kamaszach - jesteście naiwni, myślicie że kilka czulych słówek urobi laskę itd, itd I co dalej zadowolony jesteś z siebie?! A prawda jest taka, że bez kobiety nie mógłbyś żyć:D pozdr. dla filozofa;)

Gość 23456789oilkmjnb
nawet dbajac o higiene mamy nieprzyjemne dolegliwosci typu grzybica pochwy, a u facetow przebiega bezobjawowo zazwyczaj na kobiecie spoczywa obowiazek dbania o dom i gotowania obiadow

Gość darken rall
jakos zyje

Gość nie rozśmieszaj mnie, bo mam
usta popękane, chłopie, ty bredzisz. Kto na kogo czeka. Zapamiętaj raz a dobrze, to my kobiety mamy to "cóś" co was rozpala.

Gość atlantyda600
tiaaaaaaaaaaa, a świstak siedzi i zawija w sreberka hahaha:)

Gość darken rall
aha i usta macie popekane :/

To prawda, kobiety mają przewalone w życiu. Wy mężczyźni macie za dobrze i to jest zajebiście NIE SPRAWIEDLIWE!!!!!!!!! A najgorsze jest to, że wy nie potraficie tego docenić! Autorze, szpilki nie są nie zdrowe dla stóp, tylko dla kręgosłupa.

Gość darken rall
wiem, ze kolana - stawy jedna se zwaliła od tego

Gość nie rozśmieszaj mnie, bo mam
usta popękane. Wiesz, mogłam napisać zjarany darken raall. Rozumiesz ten niuansik?

Gość darken rall
to nie jest tak ze mamy za dobrze - my mamy po prostu normalnie

Gość darken rall
niuanSIK - aha jeszcze kłopoty z nietrzymaniem moczu

Gość atlantyda600
a wy macie kłopoty z prostatą i latacie do kibla - psi psi :) no i wam galka nie staje ;)

A z jakiej racji Wy macie mieć "normalnie", a my tak...jak mamy? To jest tak zajebiście nie sprawiedliwe, nigdy tego nie pojme i nie zaakceptuje!

Gość i jeszcze ta cholerna
depilacja!!!! no ile można! a czy który chłop próbował wciągnąć na siebie rajstopy? a czy który chłop chciałby podchodzić do wszystkiego tak strasznie emocjonalnie i dzielić włos na czworo? a jak baba się modą interesuje, to jej mówią, że to żadne hobby i nie mamy orientacji w terenie (są wyjątki, są wyjątki)

Gość darken rall
aha jeszcze podstawowy problem 18-24 lata to najlepszy wiek a potem macie coraz gorzej z uroda i znalezieniem faceta makabra

Gość codziennie dziękuję Bogu,
że nie stworzył mnie kobietą.

"zima cip ka wam sie moze przeziebic" ------>leże haha :classic_cool: to i ja dorzuce cos od siebie: - musimy sie depilowac przynajmniej co drugi dzien, -fakt kosmetyki kosztuja, -jestesmy bardziej emocjonalne i wszyskto odczuwamy bardziej niz chopy, -musimy wstrzymywac przy was bąki przez co mamy wzdęcia :classic_cool:

Gość darken rall
e tam, nie musicie, tylko myslicie ze musicie

Gość atlantyda600
no to co mamy w takim razie zrobić? strzelić sobie w łeb? przepraszać za to, że jesteśmy kobietami? wam facetom trudno dogodzić, wiecznie źle!

Gość i jeszcze ta cholerna
no właśnie! 30latka to zgrzybiała stara panna, a 30latek żyje na całego i jeszcze te huśtawki emocjonalne, hormonalne i stereotypy w rodzaju "o baba za kierownicą!" wrzynające się stringi, zsuwające się pończochy a spróbuj się spocić, to się dowiesz żeś świnka beknąć nie można, pierdnąć nie można i trudno się wysikać w trudnych warunkach, bo trzeba cały tyłek na wierzch wywalać.