Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuup

Co lepiej kupić - mieszkanie w kamienicy czy w bloku?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuup

Chcemy kupić mieszkanie w centrum Katowic. Rozważamy zarówno bloki, jak i kamienice. I mimo wszystkich złych rzeczy, jakie słyszy się o kamienicach - że ogrzewanie, że instalacje, że chaszcze, paszcze, dzikie węże, to osobiście skłaniam się ku tej opcji. Mieszkania są tam duże, rozkładowe, nie słychać tak bardzo sąsiadów, mają klimat i nastrój... Doradźcie albo wybijcie mi to z głowy...

Gość lamka 2
kamienice maja czesto 2 wady, wysokosc i wilgoc.

Gość uuuuuuuuup
No, mieszkania w kamienicach są dość wysokie - dużo do ogrzewania, ale jednocześnie dużo przestrzeni...

Gość miguell santos
blok o wiele lepszy

Gość Alien vs predator i
zalezy jaka kamieniczka jezeli zadbana to ona jezeli jakas rudera z dzikim kaziem i zenkiem za sasiada to lepiej blok. ALe blok tez moze byc syfiasty. Ogolnie kamienice zbudowane ze zdrowszych materialow tylko z reguly zaniedbane a blok to taka taniocha ale przynajmniej sie nie rozpadnie

Gość wsedrfgthyujk
mam ten sam dylemat, niesamowicie podobaja mi sie mieszkania w kamienicach, maja przestrzen, fajne okna, klimat. Ostatnio ogladalam mieszkanie w takowej z wyremontowana klatka schodowa i nowa elewacja-cud miod tylko drogie:(

Gość jestem kobieca w 100%
najlepiej to własny dom z ogrodem

Gość gość
My jednak zrezygnowaliśmy z budowy domy. Kupujemy na Tysiąclecia w Katowicach w 4 wieżach. Są tam mieszkania w MDMie więc na spokojnie jeszcze się załapiemy. Już się nie mogę doczekać

Gość gość
W Katowicach teraz jest sporo fajnych osiedli, Nowe Tysiąclecie faktycznie ładne, najwyższe piętra są bardzo atrakcyjne ale chyba gdzieś czytałam już wyprzedane.

Gość prawictwo pospolite 152
kamienica ma jeszcze jedną wadę - najczęsciej w nich mieszka patologia w blokach rzadziej

Gość gość
Jest wiele czynników, które wpływają na zakup mieszkania. Jeżeli zależy wam na znalezieniu jak najlepszej oferty to mogę wam polecić biuro nieruchomości www.expert-nieruchomosci.eu Bardzo mi pomogli gdy poszukiwałem mieszkania.

Gość Kamil

Ja mieszkam w kamienicy, było u nas duzo włamań, nadal są w naszej klatce schodowej, mamy bezpieczny zamek do drzwi z firmy Gerda, polecam wszystkim jesli macie tez takie problemy