Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinaaniamagdalena

samotność

Polecane posty

Nie wiem co jest ze mną nie tak... wszyscy mówią mi, że jestem śliczna bla bla bla, gdy przechodzę ulicą mężczyźni oglądają się za mną, chociaż moim zdaniem jestem za gruba ;< 180cm/ 80kg jestem duszą towarzystwa a tak naprawdę jak wrócę do domu, nie mam z kim pogadać, jestem samotna. Nigdy nie miałam chłopaka, czym jest to spowodowane? co jest ze mną nie tak? czy może po prostu wmawiają mi to wszystko dla polepszenia humoru?

ile masz lat? z toba to napewno wszystko jest ok z tego co piszesz podobno mezczyzni lubia pobiety ktore maja na czym usiasc, a zresta gruba nie jestes.

Gość siwnia z ciebie a ludziec
cie oszukuja bo nie chca robic ci przyktosci, a tak naprawde jestes beznadziejna:)) taka prawda, sory

mam 18 lat

skoro sie za toba ogladaja to napewno jestes atrakcyjna dziewczyna.. moze sama zaproponuj znajomym jakies spotkanie, dzieki temu mozesz poznac jakichs nowych ludzi moim zdaniem warto sprobowac

miło mi, że tak mnie wspierasz, ale mam odczucie, że te ich oglądanie się za mną spowodowane jest tym, że wyróżniam się ale w ten drugi sposób. Więc patrzą na mnie jak na jakiegoś potowora, uwazaja mnie za gubą babę. Sama już nie wiem.

ja mam 1.78,5 wzrostu i prawie 16 lat, wiec tez jestem wysoka.. tez czesto wydaje mi sie ze ludzie patrza sie na mnie ze wzgledu na wzrost, ale poprostu z czasem sie juz do tego przyzwyczailam kazdy facet lubi inne kobiety, jedni lubia wysokie tak jak my :D inni malutkie, to jest poprostu kwestia gustu :)

Ja jestem kilka cm wyzsza od Ciebie i kilka kg cięższa ;) i na powodzenie nie narzekam i nigdy nie narzekałam. Więc to kochana nie w tym problem :) Musisz uwierzyć w siebie :) Czujesz się samotna, bo myślisz, że samotna jesteś a tak naprawdę masz pewnie masę ludzi wokół siebie i w dodatku zapewne facetów :) A i jestem też w Twoim wieku

Gość _ulinek_
adoptuj kociaka za schroniska on ożywi twe mdłe życie

Gość paulinaaniamagdlaena
dziekuje dziewczyny za mile slowo :* przez to, ze nie mam nikogo przy sobie trace wiare w sibie i swe mozliwosci... ale postram sie to zminec

najwazniejsze to miec dobre checi i nie zalamywac sie..:) wkoncu znajdziesz osobe ktora bedzie cie wspierac kochac i zaakceptuje ciebie taka jaka jestes:)