Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość home_made_milk

zanikające bez powodu kontakty

Polecane posty

Gość home_made_milk

chciałem wyżalić się na taki przypadek. Mieszkam w pewnym mieście w Polsce. Pracowaliśmy tutaj razem z pewnym gościem w jednej firmie. On po pewnym czasie odszedł z firmy i wyjechał do innego miasta. Przyjeżdża jednak czasem do mojego miasta, bo ma tu studia zaoczne. I wtedy zostaje na weekendy (nocuje u siostry). Przez jakiś czas po jego odejściu spotykaliśmy się na przysłowiowe 'piwo'. On jest sam (nie ma laski). Ja też byłem sam, a po pewnym czasie poznałem dziewczynę. Opowiedziałem mu o tym. i mówiłem, że chcemy odwiedzić jego miasto. Powiedział, że fajnie by było się spotkać. Spotkaliśmy się i chodziliśmy sobie po mieście we trójkę i spoko było. Potem jeszcze raz spotkaliśmy się we dwójkę gdy on odwiedził moje miasto (w związku ze studiami). Potem zaproponowałem piwo mailem (tak zawsze się umawialiśmy) i cisza... od tamtej pory (minęło jakieś pół roku) już się ani razu nie odezwał mailowo (a zwykle odzywaliśmy się do siebie jakoś tak raz na 3-4 tygodnie). I co o tym myśleć? Czemu ludzie tacy są? Opowiedziałem o dziewczynie, bo może mi zazdrości, że ja poznałem dziewczynę, a on nie, choć jest przystojniejszy. No ale to ja najwyraźniej mam więcej pewności siebie i ciekawej osobowości, skoro mam dziewczynę, a on nie ;) Tylko dziwi mnie dlaczego po tym, jak już poznał moją dziewczyne, spotkalismy sie jeszcze raz. Moze ta zazdrosc do niego dotarla pozniej? Co sadzicie?

Gość belle de jour1
ladaco:D hahahaha swietne

Gość home_made_milk
proszę o wypowiedzi na temat...

Gość home_made_milk
wypowiedzcie sie!