Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość historycznie pamiętam

dlaczego tak wiele jest kobiet krzywoustych

Polecane posty

i mają krzywe cycki o różnych rozmiarach z pieprzami na cyckach a dodatkowo mają różnie wyglądające waginy , różnej wielkości i rozmiarów , lewa mniejsza a prawa jak kosmos i brodawka zarośnięta , jak mysza :(

Gość Gutek Lutek Felek
potomkinie Bolesława Krzywoustego

Ja tam lubię mój pieprzyk na piersi. 😍 Ogólnie to coś Ty taki wybredny? Nikt nie jest ideałem, mam nadzieję, że z równą dokładnością dostrzegasz swoje wady...

podchodzisz do takiej a ona marudzi , że fiut wygląda nieciekawie i jest pokrzywiony i bada swoim wzrokiem kąt geometryczny skierowania penisa a sama ma dziurę pokrzywioną jak tunel do Berlina i jak jej błonę przebić ?

I wagina to pochwa (to poniżej sromu, tłumacząc na Twój tępy język: dziura), chyba mówisz o wargach sromowych, a nie waginie... Doucz się, a nie pisz głupot. :P

Pokrzywioną? A to ciekawe, o takich anomaliach jeszcze nie słyszałam. No cóż... Jaki facet, takie partnerki seksualne. :O

kiepska jesteś medycznie skoro nie słyszałaś, że kobieta może mieć wszystko pokrzywione oprócz nosa :(

Gość masz prawą i lewą waginę?
czadowo, pewnie jesteś Chinką, słyszałam że one mają dwie, ale myślałam że to rasistowskie bredzenie, a tu proszę.

Medycznie? Chyba chciałeś napisać, że pod względem znajomości anatomii, co tu ma medycyna? Piszesz, jak dwunastolatek. :O Jak dla mnie, to zakrzywiony jest Twój obraz rzeczywistości. Przyrodzenie pewnie też, bo zdajesz się mieć duże kompleksy. W końcu skądinąd wzięłaby się taka zawiść? 🖐️

podobno u Polek to jest norma i prawy cycek zawsze mniejszy a prawa strona waginy zawsze większa i po lewej stronie waginy jest mysza zarośnięta :(

Gość Soledad1982
mam pytanie: czy ty jesteś normalny chłopcze?? :-D

Soledad1982 czy uśmiech masz również krzywousty i myszkę obok cyca lub obok waginy ? :)