Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czupakabren

Macanie

Polecane posty

Gość Czupakabren

cześć otóz od pewnego czasu bawie sie w macanie mojej nowo poznałej dziewczyny, piersi, tyłek, cipka ( bez wkładania palców ) Zaskoczyło mnie kiedy mi powiedziała że jest jej to obojętne, znaczy ze dotykanie piersi nie sprawia jej przyjemnosci tylko łaskocze, podobnie z cipką, nie sprawia przyjemnosci ani nie przeszkadza, zawsze myslalem ze to cos przyjemnego dla kobiety, czy sie mylę?

Gość bim bim bim bim bim
spadaj zboku

Gość Czupakabren
up

Gość anikaaaaa
zaley jak to robisz.... mzoe za długo powatrzasz ten schemat? moze zbyt delikatnie? dlatego ja to łaskocze....

Gość MArinka30
to może nie macaj tylko pieść

Gość Czupakabren
schematyczny to nie jestem, macie jakeis hmm rady sposoby ?

Gość MArinka30
a może językiem?

Gość pewnie robisz
to byle jak i dlatego jej obojętne

Gość Romus i love Disco Polo
Sex to piękna sprawa, kocham coraz mocniej, Ciebie ciągle w łózku chcę...... Pościel Tobą pachnie ciała ciągle mokre, rozkosz w nocy tuli mnie. Cmok, cmok, cmoknij mnie abym poczuł usta twe O tak, tak, tak, tak właśnie tak chciałbym poczuć sexu smak.... Smak, smak, świetny smak to przecież jest dobry znak. Sen, noc, obok Ty, jednen krótki oczu błysk. Twój szept cichy tak jak księżyca nocą blask. Pieść, pieść, przytul mnie... noc od tego przecież jest..... Ah, ah Sex to piękna sprawa, kocham coraz mocniej, Ciebie ciągle w łózku chcę...... Pościel Tobą pachnie ciała ciągle mokre, rozkosz w nocy tuli mnie. Sex to piękna sprawa, kocham coraz mocniej, Ciebie ciągle w łózku chcę...... Pościel Tobą pachnie ciała ciągle mokre, rozkosz w nocy tuli mnie. Chodź, chodź do mnie chodź, niech poczuje Twoją moc, tak, tak, chciałbym już w objęciach zostać Twoich ust. Jak cień zostać chcę Twoim najpiękniejszym snem, a więc rękę daj, zamknij oczy i posłuchaj jak: serce bije rytm, jak pod skórą płynie krew nie nie mow nic pozwol naszym cialom cieszyc sie aaa :classic_cool:

Gość MArinka30
musisz zabrać się konkretnie do roboty