Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejne to wszystkooo

wstyd jak nie wiem...rodzinne wesele

Polecane posty

Gość beznadziejne to wszystkooo

wstyd jak nie wiem upiłam sie..oczywiscie chodziłam normalnie, niz zygałam:P ale byłam pijana. wstyd jak cholera..na weselu siostry mojego faceta do tego mój facet jako swiadek słabo sie mna zajmował a znałam niewiele osób....i sie o to pokłocilismy na forum ze wszyscy wszystko widzieli:O

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyyyyyyzzzzzzzz
no i co na to facet? mój się wściekł i rozstał ze mną po czymś takim.... powodzenia

Gość xyzzyx
No i nauczyłaś się pić alkohol, teraz nie będziesz robić facetowi awantur jak się deczko wstawi.

Trudno, było mineło:) Następnym razem będzieszsię kontrolować jak będziesz piła. Minie troche czasu wszyscy zapomną;) a co na to Twój facet?

i sie o to pokłocilismy na forum ze wszyscy wszystko widzieli" naprawde myslisz że wszyscy zajmowali sie twoim wygladem i postawą ? nie rzygałaś pod stół, nie zrzuciłaś bielizny na środku sali nie całowałaś pana młodego, nie waliłaś pałkami w perkusje, itd...itp wyluzuj to było wesele a że troche przedobrzyłaś z % to wielkie mi haloo bardziej tutaj martwisz sie że widzieli cie rodzice faceta ale tutaj też wyluzuj bo moga pomyślec że po prostu fajnie sie bawiłaś zdarzyło sie, trudno żyjemy dalej :)

Gdybyś widziała, co mój ojciec wyprawiał na weselu własnego syna, mego brata... No, ale skoro właściciel się skarżył, że nigdy czegoś takiego nie widział, jak żyje, znaczy to, że: - albo za krótko żyje, - ma nudne życie, - albo klub otworzył dopiero wczoraj. Wstyd to, nie pić... i wstydu nie narobić innym ;)

Gość normalniak
ciekawe czy Twoje "wyczyny" został zarejestrowane na filmie i zdjęciach?

Żaden wielki wstyd, każdy ma w swoim życiu taki epizod(!), jeśli nie ma, to będzie miał. Uśmiechaj się i tyle. Są większe zgorszenia i błędy.

normalniak czy naprawde myślisz że młodzi chcieliby mieć słabą,zataczająca sie i pijaną dziewczyne na swoim DVD ? jesli kamerzysta był kumaty i normalny to nawet jesli zarejestrował coś tam niezwykłego to chyba nie bedzie na tyle głupi że to wklei młodym do gotowego filmu z ich slubu ...

Gość normalniak
ciekawe czy Twoje "wyczyny" zostały uwiecznione na filmie i zdjęciach?

moglas puscic tego pawia przynajmniej bylby jakis konkret. Z tego co piszesz to bylas jedynie lekko rozbawiona jak kazda dama (trust me ;) ) chodzilas normalnie, nie zrobilas erotic show na stojaku z tortem wiec wyluzuj, a co do klotni to nie slyszalam o weselu na ktorym nie mialaby ona miejsca, chyba ze na (modnym obecnie) abstynenckim ale to jakas popierdółka a nie wesele

abstynenckie wesele ? byłem kiedys na takim, wiedziałem co sie świeci wiec wziąłem sobie 0,7 Whisky w butelce po coli :) zreszta nie ja jeden miałem alko :P popierdolka ? totalna porazka

tez mialam nieprzyjemnosc uczestniczyc w podobnej pseudo zabawie ale zaopatrzylam sie w wodke z red bullem w butli po jakiejs cytronecie :) bez tego nie wiem co bym miala tam robic, nie ze nie potrafie sie bawic bez alkoholu :) ale ogladanie na trzezwo czyichs ciotek i wujkow palaszujacych tluste miesiwa jest ponad moje sily

Gość typ jasna giwazda
ale prznajmniej głowa nie boli po takim weselu... a świeżo upieczone małżeństwo nie jest na tyle uwalone, by pan młody nie mógł wycelować prąciem w łono swej żony... tu jest pozytyw trzeżwości

Czizas, Regres - Wy tam za karę byliście? Takie imprezy powinny się bezwzględnie kończyć o 19:00, a nie żeby poważni ludzie się tak kamuflowali :)

cichobaby ale nikt sie nie kamuflował moja cola stała koło mnie, i lałem sobie do szklaneczki na centralce :D jak szliśmy na parkiet coli pilnował kumpel :D

Gość a co Regres ty jeden z tych co
nie potrafia sie bawic jak sie nie nawala?

whisky się przecież kamuflowała udając nieudolnie Colę"'' no tak ale wesle było bezalkoholowe nie chciałem robić smaka 50% jak nie wiecej gościom

Mnie z ostatniego wesela na jakim byłam wyniesli jak Janka Wisniewskiego:D Ale po godzinie wróciłam jak nowo narodzona. To było wesele kuzyna mojego faceta, Jego rodzina bardzo chciała sie ze mna napic na cześ nowej znajomości. Ciotka klotka z która piłam i jej mąż juz nie dałi rady:P

a co Regres ty jeden z tych co nie potrafia sie bawic jak sie nie nawala?" ma nejms dżek dżek daniels :D

Staram się carpe diem, bo zaraz pewnie znowu znikniesz Aha, a już Ty się ładnie postarasz, żebym skrwawiony zniknął.