Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończona jestm............

Swieżo upieczona mama ma wielki problem.......POMOCY

Polecane posty

oto 2 tyg. temu urodzilam coreczke i ma wielki klopot, ktorego nawet nie umiem nazwac ani wyjasnic i wstyd mi nawet tutaj o tym pisac :( nie mam sie kogo poradzić czuje się złą matką :( otoz za KAZDYM razem kiedy przewijam moje dziecko po kupce ląduje w lazience i wymiotuje!!! nie umiem tego opanowac :( czy ktoras mama miala podobny klopot? co robic?? narazie robie wszystko zeby to maż albo moja mama ja przewijali ale ileż można, czy to kiedyś mi minie?

Gość synthiaa
Ja jeszcze nie mam dziecka ale jestem pewna, ze bede miec to samo co ty. Jestem strasznie wrazliwa na ten zapach i widok. Za kazdym razem, gdy jakies dziecko , nawet z najblizeszej rodziny jest przewijane wymiotuje i nie moge tego opanowac. Nie wiem jak to bedzie gdy urodze swoje dziecko.

a co w tym dziwnego???dziwniejsze jest oglądanie kupy bachora,zachwycanie sie nia i opowiadane o niej ludziom.gówno to gówno,tak samo obrzydliwe czy to własne dziecko czy nie

Gość abcd43210000....
spierdalaj, obrzydziłaś mi śniadanie

Gość przeca to twoje dziecko,z krwi
artefakt pieprzysz ... autorko ,czy rownie mocno rzygasz na widok swojej kupy bo zapewniam cię ,że kupcia dziecka to cukieras w porownaniu z twoją

ale czy to kiedyś mija?? przeciez to chyba nie jest zdrowe dla mnie??!! chce sie nią normalnie opiekowac a nie moge :O moj maz tez sie martwi no ale nic nie moze zrobic, twierdzi ze jego to nie brzydzi wcale:(

ja jestem matka ale nie miałam tak ale miała moja siostra przebierajac moje dziecko zawsze-poprostu odstrasza cie tan zapach i tyle a odruch wymiotny jest normalny jak nie jestes przyzwyczajona! moja siostra brała pieluche tetrowa owijała nia twarz zeby zakryc nos i usta i przewijała malucha

nie wiem czy odstrasza mnie bardziej widok, zapach czy sama świadomość co to jest :O ale sprobuje zakryc nos moze to poskutkuje :O

Gość abcd43210000....111
kupy nigdy nie widziałaś kretynko ?

Artefakt - jestem kobieta ale zgadzam sie z Toba, dla niektorych kobiet kazda kupa ich dziecka to powod do zachwytu - dla mnie to obrzydliwe i moze czuje sie z tym zla matka ale wlasnie przez takie glupie gadanie zakochanych matek :( kocham swoje dziecko przeciez ale co ma jedno do drugiego

abcd mozesz mi wyjasnic dlaczego kretynko?!

Gość artefakt pieprzysz
nie bede ci tłumaczyć, bo byłoby to tak, jak slepemu tłumaczyc odcień zieleni .

no właśnie-to ze masz naturalne odruchy nie ma nic do tego jaką jesteś matką. ale oczywiście matki polki sie zaraz zlecą... spróbuj z tym zakrywaniem twarzy,no bo co tu poradzić...dobrze że masz osoby ktore mogą cie czasem wyręczyć. jak widzisz nie tylko ty masz taki problem...

Gość artefakt gatki wącha
artefakt ty pewnie zakładasz swoje majty na głowę :D

Oho, odezwały się matki, które zamęczają otoczenie opisem, jaką piękną kupę zrobił ich dzieciak :-O to JEST obrzydliwe i nie mówcie, że nie!

Gość a jak ....
robisz kupę w kiblu to też wymiotujesz, bo tak strasznie śmierdzi??? DAjcie spokój, wiadomo, że g..no to nic przyjemnego dla oka i powonienia, ale też nie na tyle, żeby od razu wymiotować...przecież nikt nie każe ci tego zjadać...zdejmujesz pampersa, zawijasz, myjesz pu...pę i po kłopocie...ot, natura...

Hej Najgorsze jest to, że ciągle odkrywam nowe błędy, takie, o których nawet mi się nie śniło (jak np. pierściąki, stond czy portwel) :-D O i właśnie przypomniało mi się, że jeszcze muszę coś dopisać ;-)

Gość sugar pierdzisz troszkę ?
sugar a twoje kupsko cie nie brzydzi ? założe sie ze nie raz upajałas się smrodem swoich odchodow ,a najbardziej pierdow:D

pomarańczo - to, że twoja matka tak robi, nie znaczy, że wszyscy odnajdują przyjemność w takich czynnościach Artefakt - w takim razie czekam, czekam :-)

Gość mamaOliveczki21
moja corka ma 21 mc a dla mnie dalej to przebieranie jest najgorsze tez wymiotuje czasem po jej kupkach...ale coz moze kiedys samo przejdzie.

Gość popierdolilo juz ludzi
nudzisz sie kretynko, ktora zalozylas ten temat ? Wypierdalaj do szkoly.

Gość bardziej z kapska
twojego teraz wali, bo jeszcze swieza gnijaca dziura po porodzie niz kupa tego bachora niewinnego. Oddaj to dziecko.

Gość bardziej z kapska
rzygasz sobie na cipe i dupe jak srasz ? Czy twoje odchody to kupa perfum ?