Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qopppppppppppp

Przez swój wygląd nie mogę znaleźć pracy w życiu też ciężko

Polecane posty

Gość qopppppppppppp

Ważę 66kg 168 wzrostu krzywy nos , piersi deska , brak talii, rzadkie nijakie ciemno brązowe włosy , wargi kreski( wyglądam ostro jakby wiecznie niezadowolona niesympatycznie chodź wcale tak nie jest wogóle ładna dziewczyna zawsze dostanie pracę ostatnio na spotkaniu o pracę byłam tego świadkiem gdy w ostateczności przyjęto atrakcyjne kobiety. Moja koleżanka jest taka właśnie PIĘKNA faceci za nią patrzą na stacji w sklepie nie ma miejsca by nie była w centrum zainteresowania i oczywiście te zaczepki a ja? czuje się przy niej tragicznie chyba rozumiecie...gdy spotykają ją na ulicy znajomi to chwalą ale z Ciebie laska że ładna ....ehh i jak tu żyć gdy jest się zawsze z boku faceci kompletnie nie są mną zainteresowani nie patrzą na mnie ta obojetność... Do tego dochodzi stan mojej kasy nie mam kasy na jakąś metamorfozę nie wiem choćby pójście do kosmetyczki jakieś kosmetyki super ciuchy włosy korekta nosa :(:( ciągle szukam pracy na marne chyba gdy pracodawca patrzy na moje zdjęcie w cv to już ma dość...:(:(:(

Gość nie chce cie pocieszac
bo pewnie nie o to ci chodzi. ale mysle, ze przesadzasz. USMIECH i jeszcze raz usmiech, potem ladne ciuszki i kosmetyki. moze idz do kosmetyczki, niech ci pokaze jak sie powinnas malowac i doradzi kosmetyki. zrob sobie jaks fajna fryzurke, idz do fryzjera, moze ktos ci cos fajnego doradzi. jesli wlosy sa zbyt ciemne moze balejaz albo ton jasniejsze. i pamietaj - NIE MA BRZYDKICH KOBIET!!!! a na zdjeciach tylko niewiele osob ladnie wychodzi. wiekszosc ma ten sam problem - tragedia :)