Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karali21

jak dbacie o waszych mężczyzn? ja ostatnio uświadomiłam sobie, że w ogóle o

Polecane posty

Gość Karali21

mojego nie dbam tylko ciągle wymagam i go wykorzystuję..dziwne, że jeszcze nie ciekł.. macie jakieś pomysły jak to zmienić? pracuję dłużej od niego więc jak wracam z pracy to obiad już jest i posprzątane też..

Gość pea sorela
Nie rób mu awantur o byle co, zapewniaj świetny seks i łechcz mu ego :D

Gość Karali21
seks jest regularnie i jest ok chodzi mi o inne formy dbania o niego

kup mu coś małego, taniego, ale cos co mu sie przyda i tak co każda wypłatę, my z męzem co wypłaty to sobie soś kupujemy nawzajem

Najczęściej i prawie codziennie takimi pierdołami, ze myslę o nim. Po pracy idę na przykład do jego cukierni po jedo ulubione ciastko by miał do kawy , wypastuję mu buty jak wiem , ze zapomniał. Itp. Ale to działa w obie strony. On tez stara się poobnie

Gość vasanna
Chwal go, głośno wyrażaj uznanie, że czyściutko i obiad smaczny, a w czasie weekendu idź z nim na zakupy, twierdząc, że on potrzebuje : ciepły szaliczek, żeby nie marzł, nową koszule, bo zaraz święta, kup mu witaminki, bo zimą trzeba się dowitaminizowywać, jakieś skarpetki, piżamkę itp. Jak czasem zaśnie we dnie, to przykryj go i chodź na paluszkach, pytaj go, co u niego w pracy, sprawdzaj, czy ma wystarczającą ilość ciuchów i czy w dobrym stanie, a jak nie, to dokupuj, zaszywaj, dopieraj, prasuj, układaj, zapytaj czasem, czy zrobić mu herbatę lub kawę, robiąc kolację zapytaj, co woli zjeść.

Gość filonaaa
sex jest regularnie i co z tego , jaki on jest to jest istotne , powinnas zadbac o to by mial róznoworodnosc , jakas kolezanka , znajoma przyprowadzona przez ciebie by maz ją wyruchał mile widziana kot przy jednej dzirze zdycha ..

Gość 2345-098765432
tez nie dbam:( troszcze sie o niego, pytam co w pracy, slucham go, wyreczam go czasem w obowiazkach, czesto gotuje, ale to wszystko to przeciez nie jest nic "ponad" tylko zwyczajne czynnosci. pytalam bliskiej kolezanki co ona robi dla swojego i ona mowila ze czesto zostawia mu jakies lisciki np. jak rano wychodzi do pracy jak on jeszcze spi to robi mu sniadanie i zostawia jakas mila wiadomosc, piecze mu od czasu do czasu ciasta i ciasteczka, po pracy robi mu odprezajacy masaz (pracuje przy kompie i czesto bola go plecy) ktory najczesciej konczy sie sexem;), czasem kaze mu wsiasc w samochod i zabiera w jakies ciekawe miejsce:)

Gość 2345-098765432
ja chyba robie jedna rzecz, od czasu do czasu kupuje mu bez okazji jakas drobna przydatna rzecz np. ostatnio pendriva bo mowil ze mu potrzebny

Gość do gory bo cienko wam to idzie
:p