Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie siedze i patrze i

Odkąd pojawiła się ta reklama"Sprawdź czy mogą ci urosnąć .."

Polecane posty

dałem sobie spokój z czytaniem komentarzy ,siedze sobie i patrze i patrze tak... Nie twierdze że każdy musi pójść tą drogą ,no nie ,we mnie to narastało stopniowo to było ,jak pomruk Merapi albo dizla...Pierwsza jak się domyślacie zapewne była czysta reakcja intelektualna ,ekstrakt kju ,żadnych emo fusów ...zimny lud ,mówie Wam... Pierwiosnek zmian pojawił się później ,zrazu niesmiało ale okrzepł ,stęrzał skrószył zimny głaz serca męgo ,wszyscy mówili "chłopie co z tobą,ty taki zawsze mocny ilorazem,dystastans i wogóle , skond ta czółość skąd no ?" A ja myśle że to pozorna dycho-tomia ja poprostu czasem jestm zimny jak lud ale w srodku ...tak naprawde...słodki jak miud..

Gość L-o-l-u-s
A nie bylo reklamy "Sprawdz czy moge nadrobic zaleglosci z ortografii"

ortografii ?do czego pijesz?co?

Gość joł joł joł
tak sobie siedze i patrze i czasami nawet mi się zdarzy że myśłę :D kurcze zdziwiło mnie to :D

Gość L-o-l-u-s
tak sobie siedze i patrze i NIC NIE ZOBACZYLES? "stęrzał skrószył, skond ta czółość, zimny jak lud, słodki jak miud.."

" i NIC NIE ZOBACZYLES?" to się nazywa widzenie tunelowe...sugerujesz żebym siem rozejżał...? kiedy nie mogę właśnie bo patsze i patsze...

Gość conan neurotyk
nie zgadzam sięm nato zeby znikały takie jak te tematy rzyciowe dlaczego krulować mósi słabizna? golizna i blihtrr?