Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .sweetycurly..09

CZY WASZYM ZDANIEM LASECZKA ZE ZDJĘĆ JEST BARDZO ŁĄDNA? WASZA OCENA 1-6

Polecane posty

Gość .sweetycurly..09

JAK W TEMACIE, CO SĄDZICIE O LASECZCE ZE ZDJĘĆ,JAK OCENICIE JEJ FIGURE STYL, CIUSZKI BUZIE WŁOSY CO PODOBA WAM SIE W NIEJ NAJBARDZIEJ,CO MA NAJŁĄDNIEJSZE,CO JĄ WYRÓŻNIA? TYLKO PROSZE O KULTURALNE KOMENTARZE! KTÓRE ZDJĘCIE NAJLEPIEJ WAM SIE PODOBA? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aee00f3d37a9384c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f316dd6a1e48e1fc.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa665b6bbaf022f8.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/245605ae4d29d71a.html

Gość {{{{{{{{{{{{,}}}}}}}}}}}}
1

Gość dudjidjd
Ładne włosy. Reszta nie bardzo: brzydkie brwi, solarium, okropne ubrania, mina, jakby była miss świata.

Gość przedewszystkim ona nie jest
LĄDNA TYLKO LADNA A PO DRUGIE NIE WIEM BO NIE SPRAWDZALAM I NAUCZ SIE PISAC PO POLSKU CHOLERA

Gość golciaa
śmię sądzić że jestem ładniejsza od ciebie

Gość bla bla bla ....
rozczaruję cię, jesteś zwykła, jakich wiele dziewuch, nieładne ryzy twarzy. To chciałaś?

Gość przede wszystkim ona nie jest
BRZYDACTWO.TERAZ POPATRZYKLAM NA ZDECIA

Gość fantassstyczna
Wygladasz przecietnie. Wyroznia cie solarium i calkiem fajny facet.

Gość takie dziecko
nie kobieca jeszcze bleeeeeeeeeeeeeeeeee wypiertalaj pedofilu z tymi fociami do ziobry :O

Gość OCENIACZ PSEUDO LASECZEK
Moja ocena To -3 (słownie: minus trzy)

Gość anikaaaaa
czy aj wiem....taka normalna według mnie:) ąłdne oczy, ciekawe włoski:) ciuchy normalne... figura tez.... raczej nie wyróznia sie z tłumu:) tak 5 jak dla mnie. ale kompletna głupota dawanie tutaj zdiec z próba dowartosciowania sie :/

Gość Henio jastrząbek
Jak można takiego paszteta nazwać laseczką?

Gość L-o-l-u-s
o mi sie najbardziej podoba? Apaszka - ZDJECIE#2

Gość najpiekniejszaaaaaaaaaa
zwyczajna pasztetowa

Gość wykąpać
jejku no przeciętna sama nie widzisz? piękność żadna, ale ujdzie potwór nie jest 2/6

Gość WIECIE CO? NA TAKIE
KOMENATARZE PASZCZAK,WIEŚNIARA TO CHYBA STAĆ TYLKO BARDZO ZAZDROSNE ZAKOMPLEKSIONE OSOBY CZY ONA MA ZEZA/TRĄDZIK/ROLI NOS/KRZYWE ZĘBY ŻEBY TAK PISAĆ? MYSLE ZE NIE CIEKAWE CZY JAKIS FACET NAPISALBY ZE ONA JEST BRZYDKA-NA PEWNO NIE ! Z RESZTA JEJ CHLOPAK TO NIEZLY PRZYSTOJNIAK! FACECI LUBIA TAKIE LASECZKI,OPALONE,SEKSOWNIE UBRANE,UMALOWANE,ZADBANE NAPRAWD ROZUMIEM NAPISAC-NIE NIE PODOBA MI SIE,ALE TAKIE OBELGI...

Gość wyjątkowo brzydka
twarz... kojarzy mi się z obrazami z późnego średnowiecza, kiedy to np. żony rzeźników malowano i tego typu nadobne niewiast masz właśnie tego typu rysy... lekka tępota w twarzy... 1/6

Hmm.. szczerze? Brwi okropne, zrób coś z nimi. I mniej pudru i może nie podkreślaj tak oczku kredką ? Sprawiasz, że wydają się jeszcze mniejsze. I styl -popracuj nad tym,bo jest przeciętny, a ta biała sukienka-halka czy cokolwiek to jest powinna dawno trafić do kosza. Twoje włosy są dużym atutem, możesz je fajnie spiąć, podpiąć i naprawdę sexy może to wyglądać tylko nie w połączeniu z takim beznadziejnym strojem. Może coś z brązem/szarością/khaki ? Masz ładną figurę (chyba-na zdjęciu słabo widać), więc może postaw na coś bardziej kobiecego (zamiast sportowej kurtki ?)- np. rurki, fajne buty (wyższe) i top+żakiecik /sweter etc.?

Gość amilios
No wlasnie, ta biala satynowa sukienka i te czarne rajstopy do tego jakos mi nie pasuja.

Gość zniszczone suche włosy
straszne zmarszczki na czole i koło oczu bardzo grube,szerokie ramiona brwi!!! wolaja o pomste do nieba krótkie nogi tandetny,obciahcowy styl ubierania sie

Gość D.Dark
Ładne oczy i niezłe włosy. Poza tym przeciętna - 3/6