Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia z poznania

Miałam 8 facetów a mam 17 lat

Polecane posty

Gość kinia z poznania

Czy to jest dużo.Ja do seksu zawsze podchodziłam z dystansem.Seks był fajny i swojego czasu dobrą zabawą z chłopakami.Wydawało mi się tak do momentu aż koleżanka powiedziała mi,że się zachowuje jak... Teraz sama nie wiem czy to tak naprawdę coś strasznego,ze miałam 8 partnerów?

Gość kinia z poznania
Ja tego nie traktowałam jako formę zaistnienia tylko tak,ze jest to moje życie i moje ciało i z kim mi się podoba mogę iść do łóżka.

strasznego nie tylko czy myślałaś o konsekwencjach? bo widać nie i to świadczy o twojej niedojrzałości.

Gość nie ma sie czym chwalic
worku na sperme- koleznaka miala racje... hmm to Twoje cialo, ale jak je traktujesz? bez szacunku

Gość Aldonnciaa
połykasz?

Gość kinia z poznania
nie zawsze byłam niezabezpieczona

Gość kinia z poznania
ale co jest niby w tym złego.Każdy chce używać w życiu.Ja przynajmniej jestem otwarta a czy 8 to duzo

Gość kinia z poznania
Na początku tak nie było.Mój pierwszy raz miałam w wieku 15 lat i to może było niedojrzałe ale potem wiedziałam co robię.Ja miałam potem tak 3,4 chłopaków do roku i zawsze robiłam to z nimi po jakimś czasie chodzenia.

każdy chce ale widać nie każdy umie. a co by było gdybyś zrobiła sobie dziecko a ojciec okazał by się większym dzieciakiem niż ty? jesteś zwykłą małą kurewką która myli seks i dorosłe życie z zabawą.

Gość kinia z poznania
to nie jest puszczalstwo przecież ja byłam z nimi

Gość ddddddddd d
masz dopiero 17 lat a juz kazdy kolega wie ze jestes ania kurwa. gratuluje , to wspaniale ze jestes tak wyzwolona:) ale racjs tlo twoje cialo masz prawo je skurwić.

Gość kinia z poznania
nie obrażaj.Przynajmniej jestem osobą z którą każdy chłopak by chciał być

Gość kinia z poznania
Są 17latki które maja już po 15 facetów.Wgl a ilu waszym zdaniem w takim wieku można mieć partnerów co?!

Gość nie,
jak na Twoj wiek to owszem-bardzo duzo facetow mialas:O

Gość ddddddddd d
haha ile z nimi bylas? miesiac? dwa? wez sie nie upokarzaj:)

Ty nie widzisz w tym nic zlego to po co Cie umoralniac?? to i tak nic nie da

Gość kinia z poznania
Ale powiedzcie jak jesteście tacy mądrzy co ile można mieć facetów co?!0,1?Jestem młoda lecz wiem co robię.

kinia z poznania -> nie być tylko włożyć ci fiuta do cipki a to jest różnica. za parę lat obudzisz się z ręką w nocniku sama (być może z dzieckiem) i opinią kurwy/dziwki.

Gość kinia z poznania
nie mam prawa do seksu?!

Gość ddddddddd d
haha ze mna tez kazdyu by chcial byc, dostaje setki propozycji, ale w przeciwienstwie do ciebie sie szanuje i w twoim wieku bylam jescze dziewica:P moze cie to zdziwi ale mimo ze mam na peczki adoratorow kazdy mnie szanuje i liczy na to by ze mna byc a nie zaruchac. ale ty pewni jestes tepa blond/mega czarna dzida

Gość ddddddddd d
seks wiaze sie z mozliwoscia zajscia w ciaze mimo zabezpieczen. dziewczynko.

masz prawo tylko za tym prawem idą konsekwencje na które wątpię abyś była gotowa

Gość ala9148
Tobie się tylko wydaje ze kazdy by chciał Cię mieć, a tak naprawde to kazdy chłopak juz wie ze sie k**wisz, wiec jestes tylko latwym celem bo wiedza ze im dasz d*py, jak nie maja co robic. A skoro dałas kazdemu to jak dla mnie to nadajesz sie do burdelu w tak mlodym wieku.

Gość Natalka1991r
Tak czytam i mam pytanie takie. Ja miałam tylko jednego jak miałam 17lat. Było to trochę z przypadku bo mi się podobał ale więcej czegoś takie nie zrobiłam co myślicie o tym? Bo wielu ludzi już to źle odbiera(znajomych).Teraz nawet krzywo patrzą jak na imprezę idę.

Gość bla bla bla ....
Ależ rób sobie co chcesz. Miałaś więcej facetów przez 17 lat swojego życia niż większość kobiet przez całe życie, ale czy jest to powód do dumy...? Wątpię. Lubisz seks, OK, ale pomyśl o swojej reputacji, że tak się kolokwialnie wyrażę, a wbrew pozorom ma to znaczenie

Gość ala9148
A wiesz kiedy najbardziej bedziesz tygo załowała? gdy wszyscy sie od Ciebie odwróca. A potem pozanasz fajnego faceta ktorego bedziesz kochała ale jak mu powiesz o swoim wyniku w bzykaniu to szybciutko Cię zostawi, bez zastanawiania. A jesli mu sama o tym nie powiesz to i tak sie dowie od dobrych ludzi... Zycze powodzenia w nowym doskonałym zawodzi:)

Gość kinia z poznania
Nie robię i nie będę tego robić za pieniądze wiec sie tak nie podniecajcie co zazdrościcie?

Gość HiHihihihihih
ja 10 ale tylko 1 :D

Gość Boratka
Ale świat potrzebuje takich dziewczyn więc się nie wyżywajcie. Faceci muszą na kimś poćwiczyć czasami. A jak ona lubi to niech daje jak chcą brać. Nie każdy marzy o zakochaniu i sexie z miłości, niektórzy chcą się po prostu poruchać:) Trzymaj tak dalej mała

Gość niekompatybilna
"Seks był fajny i swojego czasu dobrą zabawą z chłopakami" - to nie zabawa, dzieciaku, do tego trzeba dorosnąć. Ewentualnie, po takiej "zabawie" dorastasz w tempie ekspresowym, tj. w 9 miesięcy. "nie zawsze byłam niezabezpieczona" - żółtaczka, HIV, niechciana ciąża, opryszczka narządów rodnych i tak dalej... "Mój pierwszy raz miałam w wieku 15 lat" - gratuluję. Z całą pewnością było to bardzo doniosłe przeżycie. "Przynajmniej jestem osobą z którą każdy chłopak by chciał być" - bo nie każda daje tak łatwo... "to nie jest puszczalstwo przecież ja byłam z nimi" - tjaaa, chodziłam z jednym przez dwie dyskoteki, a z drugim to nawet przez caaaały miesiąc! Na zakończenie kilka losowo wybranych opisów wpadek głupich dziewuch, które były takie wyzwolone, że bzykały się za każdym razem, jak je tylko ps*ta zaswędziała: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4633128 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4308681 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4391443 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4392087