Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latifa 1972

Czy panna młoda musi mieć bukiet koniecznie ?

Polecane posty

Gość Latifa 1972

Przeglądałam bukiety i nie podobają mi się :(

Gość vbghjui
jasne ze nie musi. a propos ostatnio widzialam suknie z ogromna jakby kieszenia na lewym biodrze i z niego 'wylewaly' sie kwiaty.

Gość KoreczekKapselek
A może jeden, np jedna lilie, albo garść polnych? Jaką będziesz mieć suknie?

Gość Latifa 1972
Właśnie nie wiem bo żyliśmy z mężem 15 lat na cywilnym i teraz mam dylemat czy ubrać sukienkę czy garsonkę i jakoś te typowe wiązanki jakoś nie pasują. Myślałam o sukni w kolorze kremowym ale nie długiej chyba. Naprawdę mam problem bo Panna Młoda biorąca ślub w białej długiej sukni ślubnej dobiera dodatki i kwiaty, a ja nie wiem ......

Gość taktak..fff
Na Twoim miejscu wybrałabym suknię -może niekoniecznie białą, ale np ecru. Jakąś prostą, klasyczna, bez tysiaca falban, koronek itp. Mnie akurat nie podobają mi się panny młode w garsonkach -to już nie te czasy wg mnie. Po cywilnym jesteście juz trochę latek, ale kościelny bierzecie po raz pierwszy, więc wcale nie wyglądałabyś niewłaściwie w typowo ślubnej sukni. Garsonki bardziej kojarzą się z Urzędem Stanu Cywilnego moim zdaniem. Ale to już oczywiscie od Ciebie zależy :) A może jakiś mały bukiecik różyczek, np. herbacianych, albo trzy kalie ściśnięte ze sobą?