Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .HOT_BLONDESS_

jak wam sie podobam? moje zdjęcia oceńcie mnie!

Polecane posty

Gość anikaaaaa
jak dla mnie to sztuczna:/ masz swiadomosc ze ejstes atrakcyjna ale czy musisz robic z siebie ''plastik'' sorki ale ja to tak odbieram.

a wiesz, ze wklejanie cudzych zdjęc jest karalne??? to pewno nielubiana kolezanka;) atrakcyjna- i to bardzo opalona, zadbana... na pierwszy rzut oka niestety-bliżej widzimy- przedłużenia włosów (dół ciemniejszy niż góra) ,tipsy ma łądne pełne usta i mały nosek figura-normalna-troche "zbita" ciuchy-modne i ładne ogólnie-laska przeciętna-ma kase to się kreuje na LASKE ! opalenizna, lanserskie ciuchy,długie włosy,makijaż,henna,paznokcie,kosmetyczka

Gość dffdfdfdf
podpisujesz swoje zdjecia suka wow :O a powaznie wklejaj swoje zdjecia nie dziewczyny ktorej nie lubisz pasztecie

Gość popcorn_z_carmelem
ma prześliczną buzie! takie pełne usteczka, mały nosek, łądne duże oczka, brwi, ładny kształt,śliczna cera! PRZEŚLICZNA BUZIA! naprawdę!niestety krzywde sobie robi tą sztucznością!!! zdejmij solarium,zdjemij te przedłużone włosy,tipsy, henne z brwi i bedziesz śliczna i słodka z wyglądu! a robisz się na tandetną ddziunie jakich masa pod każdą podrzędną dyskoteką! a masz naprawde bardzo ładne rysy twarzy! gorzej z figurą-nogi krótkie,cyc mały

Gość Edmunt Pipa
ogólnie to git wporządku jak najbardziej , tylko trochę dłuszcze nogi w proporcji do tułowia mogłyby być , to powoduje , że zawód : piękna Ci nie grozi. zbyt nisko skanalizowana jesteś. nogi zbyt zgrabne też nie są.ważne , że twarz o ładnym zarysie , wlosy ok. i szczupła choć męski tyłek i pomiędzy nogami może kura przefrunąc

Gość Edmunt Pipa
opis dot. zdjęcie pierwszego tylko, na kolejnych zdjęciach inna chyba Niewiasta jest bo nogi już jak u bombardiera działonowego i skłonnosci do utycia widzę po antropometrach twarzy

Gość ja myślę, ze już ta z
kręconymi włosami z innego topiku jest łądniejsza:/ przynajmniej naturalniejsza,uśmiechnieta ta wyglada na zarozumiałą zołże

Gość ginekolog-speleolog
tam myślałem , że ze Śląska ma zrąbany przodek

Gość zajebista fota z koszami
na smiecie w tle hahahhaha

Gość Kafeterianka252
Ona wrzuca te zdjęcia co tydzień... ehh... dziwny sposób dowartościowania się.

Gość nie ma rady
na pierszym zdjeciu mi sie podoba, na następnych już nie .

Gość waitn in wvia
a ja widzę je pierwszy raz i powiem jako dziewczyna, że ta laska jest ładna ;) szczególnie na 1 fotce i tej w łazience...bardzo zgrabna i fajnie sie ubiera :) na drugiej ftoce wokularach nie za fajnie

masz niskie podwozie i niezdarnie stoisz stawy masz chore? jesteś typową laską plastic fantastic i nie chodzi, że masz coś zrobione, ale taki masz styl badziewiarski sama uroda może być, tylko to niskie zawieszenie nie jest w moim guście

Gość waitn in wvia
o ale nóg sie mogę przyczepić wyglądają na krótkie i grubawe, lepiej nie noś takich dupościsków

Gość jesteś bardzo podobna do mnie
:-) Włosy,sylwetka,styl ubierania ile masz lat ?

Gość jagoda363 kazdej lasce
piszesz ze ma piekne włosy :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jesteś bardzo podobna do mnie
ale to prawda Dziewczyna na zdjęciu ma bardzo ładne włosy

Gość jagoda363 kazdej lasce
nie ma łądnych włosów-widać ze sa przedluzone, ma zle dobrany kolor przedluzen...

Gość jarko33
a nie masz nagich fotek ?

bo ma ladne wlosy i wogole bardzo ladnie wyglada. Zaloze sie ze duze powowdzenie u mezczyzn. nIE TO CO TY "JAGODA KAZDEJ LASCE" pRZYKRO MI :D

Gość ogólnie ok tylko
na pierwszym zdjęciu twoje nogi wyglądaja fatalnie. naucz się stawać tak, żeby nie było widać tej szpary między nogami. to twoja najgorsza część ciała, choć na ostatnim zdjęciu w innej pozycji jest już ok.

Gość jagoda363 ale tej lasce w
kręconych włosach też sie rozpływałaś w zachwytach jakie to przepiekne ma włosy, a miała całkiem inne...zatem?

Gość jestes jak tysiace
plastików na ulicy/ spier,dalay 🖐️