Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda jak jagna z chlopów

Jagoda pisze z wielu nicków, ubliża ludziom, czesto jako pomarancza

Polecane posty

podszywa sie nawet sama pod siebie:D co za kretynka psychiczna, przemądrzała z wielkim ego, a tak naprawdę to wieśniara której nic w domu nie wolno, nawet wózka dziecku kupić:D powinna odejść z kafe bo sie tylko ośmiesza:) najgorsze, że są tu ludzie którzy ja znaja ze wsi:D a plotki sie szybko rozchodzą... uważaj, jagódko, bo wkrótce sie wyda, co wyrabiasz i co wypisujesz o sobie na forum internetowym;);) Na razie dyplomatycznie napisze, ale może wkrótce sie dowiesz:D

męzusia też znam z widzenia:D oj jagódka, jagódka, bedzie sie niedługo we wsi działo:D jak sie mąż dowie, że piszesz o nim na kafe takie szczegoly, ze na wózek skąpi, nie chcialabym byc w twojej skórze:D

Gość był tu ostatnio topik o wózku
ale skąd wiecie ,ze to jagody mąz nie chce go kupic ? Myslałam ,ze to jakaś kryptoreklama sprzedającej z allegro i go nie czytałam

Gość kjnhkn
kazda normalna osoba robi to pod wieloma nikami, i nie uwazam tego za cos nie normalnego..

i słusznie, i słusznie....:)

spokojnie, juz niedługo mężus odetnie jagodzie dostep do neta, jak my wszystko wyspiewamy;) wiadomośc na nk też zaraz pójdzie do niego:) I nastanie pokoj na kafe:D a jagoda wreszcie sie zajmie dzieckiem. odwlekałam ten moment, ale widze, że juz czas najwyższy zadziałać:D

Gość jagoda ma dostep
do nk meza wiec bez sensu wysylac tam wiad. bo ona odczyta i skasuje :)

spokojnie:) znam ludzi ktorzy znaja jego:)

oooooo wystraszyla sie:D ano mam dostep, i nie tylko do nk;) pokazalas jego twarz, i to byl twoj blad:) skad wiesz, ze np moj maz z nim nie pracuje?:D albo znajomy? lepiej zniknij z kafe, jagodko:) a na zadne linki nie licz, moze jego komorke tez mam podac?::):)

twoj maz z moim napewno nie pracuje bo zona kolegi mojego m nie dostepu do netu . A ty dziewczyno sie osmieszasz tylko. Podaj tego linka i nr komorki. Nie podasz bo nie masz dostepu do takich inf. :O

Gość podajcie tego
linka na nk.

Gość teneryffffaaa
Jagoda gratulacje !!! hihihi Doprowadziłaś do tego ze mnóstwo osób dałoby sie ogolić na łyso za informacje na Twój temat , nie mówiąc o koncie na NK :) Jesteś sławna :)

Gość mam radosna nowinee
teneryffa = jagoda małpa by to spostrzegła:d

Gość kura pazurem
Dajcie tego linka na nk, bo też jestem ciekawa :D:D:D Pośmiejemy się :D

teneryfffa , info o mnie jest top secret. a juz konto na nk to juz sfera marzen kafeteriuszek. :D

Gość teneryffffaaa
sorry , to chyba małpa jest inteligentniejsza , bo ja Jagodą nie jestem . Aczkolwiek w niektórych sprawach mamy te same poglady , a w niektórych nie . To chyba normalne. W tej nakrecanej przez was bitwie kibicuje Jagodzie :) bo akurat ewidentnie nie macie sie juz czego czepiać , wiec czepiacie sie szczególów żeby tylko dogryźć.