Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aidaa

Co myslicie o kobiecie ktora ma 23,24...27 lat i nadal z zadnym z ktorym sie

Polecane posty

Gość 920wowkwoiwowi
a co mamy mysleć, nie znamy jej

okej ale potepiacie taka... czy co o niej myslicie wiadomo kazdy czlowiek jest inny co innego powie ten ktoremy zalezy na dziewicy a co innego ten co chce miec na raz panne...

Gość mamzdanie
ostrożna jest i dobrze :-)

Gość JustJustmee
Nic nie mysle,choc jestem w tym wieku mniej wiecej (25),no i nieco dziwne jak dla mnie,ale za co niby ktos moglby ja potępiać? Jej sprawa,jej zasady,jej ciało :-)

Gość wiśnie i czereśnie
Kurczę za co mamy ją potępiać?:D

Gość bumbi
Potępiamy? A co tu jest do potępiania? Jak dla mnie to taka osoba jest pewnie nieufna i duzo czasu potrzebuje, żeby sie do kogos przekonac i zblizyć. Ani to dobre, ani zle, po prostu taki typ i już.

Gość super mario
Jeśli nie poczuła ochoty to dlaczego miała iść? Chyba, że to jakieś zaburzenie. Za mało danych podałaś. A poza tym dziewictwa i cnoty nie należy zagłaskiwać przesadnie. Im później rozpoczyna się współżycie tym więcej się traci, jeśli było się z fajnym facetem

Gość dzifny
ze ma siano w glowie, jak sie nad takimi rzeczami zastanawia

Jesli spotykała sie z jednym przez powiedzmy dwa lata i nic, to jest to conajmniej dziwne.

Gość bumbi
no ja rozumiem, że "spotykała się", czyli nie była tak konkretnie w zwiazku. Spotykała sie miesiac czy dwa i koniec. Jesli taka osoba jest z kimś pół roku, rok, i dalej to dla niej za mało, to dla mnie to już jest trochę dziwne. No chba ze ma zasady, że seks dopiero po ślubie albo po zaręczynach, to ok. O ile oczywiscie partner się zgadza na taki układ

ale popatrzecie ciagle slyszys sie w zyciu realny ... zdradza... ma inna... na kafe zdrady rozwody ma inna i jak tu zaufac jak znalesc jak pelno lowelaow... i co lepiej osoby uchodza nawet za te idealne itp tez maja nieczyste konta.... spotykalam sie z kilkoma facetami mam 23 lat i twierdze ze zle trafialam jak narazie do tej pory bo okazywalo sie ze albo maja inna dziewczyne albo maja nierowno pod suitem i mi tylko mydlil oczy albo chodzilo o to ze jak sie dowiedzial ze jestem ta dziewica to na rzesach stawal zeby to on byl tym pierwszym... powiem szczerze ze jestem zrazona co do facetow....

Gość kolesxxx
"Co myslicie o kobiecie ktora ma 23,24...27 lat i nadal z zadnym z ktorym sie spotykla nie poszla do lozka na seks...." Co myślę? a to że sie nie zeszmaciła. Ja uznaję tylko seks z drugą połówką (czyli tą jedyną) a nie z pierwszą poznaną bliżej osobą. Głupio było by mi patrzeć prawdziwej drugiej połówce w oczy mając świadomosc ze robilem to juz z inną. Najlepiej zachowac czystosc dla ukochanej osoby a nie szukac na sile osoby na "bzykanie". I nie mowie tak bo tak ksiadz powiedzial (NIE CHODZE DO KOSCIOLA - UPRZEDZAJąC), takie mam po prostu podejscie do zycia.

hm tez tak mam "kolesxxx" ale im starsza jestem to boje sie ze tacy nie beda wierzyc w ta moja czystosc,bo uroda nie skapie i wygladem tym bardziej :(

Gość dzifny
to jak ci nie uwierzy to po cholere zawracac sobie glowe kims takim?

Gość szukam młodego pisowca
mysle że jest głupia bo nie wie co traci, mysli że jest zajebista bo sie nie dała nkomu dupy,ale tak naprawdę nie wie nic o życiu taka cnotka pewnie ciipa jej zarosła moherem

kazdy ma prawo decydowac o swoim ciele... ja tez i nieuwazam sie za odmienca, ale nie wyobrazam sobie trafik na jkiegos skurwiela ktory omami mnie a potem zrani bo bedzie inna na boku glowinie mi o to chodzi boje sie i dlatego jestem ostrozna.... moze i racja trace... ale tylko idiotow ktorzy z chcia chcieli by mna od jednego do drugiego podawacitd

nie generalizujmy tez kazdy je inny, tak co niektorzy pisza nie wie co traci moze ja tak strasznie nie ciagnie zeby tracic moze chce byc ta jedyna i choc bedzie miec 30 lat to bedzie to co ma byc :D

Gość super mario
Aidaa...Niestety czasy się zmieniły i ludzie też leją na wartości. Typuję, że dla ciebie najprędzej pasowałby starszy facet, który jest dojrzały, doświadczony i się wyszumiał, ma zdrowe podejście do związku i nie lata jak pies za sukami

mialam proponowany zwazek 3 razy ale nie chcialam z zadnym byc... ale sie spotykalam... co do czasu to roznie 2miesiace, pol roku, rok, po prostu u mnie jest tak ze najpierw musze poznac potencjalnego faceta a dopiero potem zdecydowac....

Gość kolesxx
odnośnie długości znajomości - nawet rok czy dwa to może być za mało na poznanie drugiej osoby, poznanie czy to ta właściwa osoba. Ludzie mają podejście do życia zupełnie inne - dziecinne bardzo, chwytają przelotną przyjemność a później sie rozchodzą czy też męczą ze sobą. Należy podejść do życia odpowiedzialnie. Chyba że ktoś nie ceni sobie prawdziwej miłości tylko przelotny kilkurazowy seks. Należy poznać drugą osobę dobrze, następnie jeśli jest tego warta - zwyczajnie zaprzyjaźnić sie bez zadnych podtekstow (dla wiarygodnosci). Dopiero po jakimś dluzszym czasie mozna myslec o czyms wiecej, gdy znamy dobrze taka osobę. A jak spojrzycie potomstwu w oczy wiedząc że przed ich mamą/tatą było wiele innych bab/facetów?

super mario strzal w dziesiatke tyle ze niekoniecznie ze musi byc starszy , moze byc naet i mlodszy ale zeby nie ganial za kazda itp. chodzi tu o dojzalosc po prostu mam dosc szczeniakow...

Gość Indra87
Absolutnie nie potepiamy. Dobrze jest troche poczekac na kogos wartosciowego itp, ale... Czekac jest ciezko, ja sie juz ma ponad 20 lat i bylo w zwiazkach to chyba cholernie trudno jest nie isc z ukochana osoba do lozka, wiec mysle, ze taka dziewczyna po prostu ma niskie libido i dlatego latwiej jej bylo sie z nikim nie przespac. A niskie libido moze potem rzutowac na jakos zwiazku, bo co bedzie jak on bedzie chcial a ona nie bardzo?

a mi sie nie wydaje ze tu chodzi o libido tylko o to ze ma prawo decydowac co i z kim robi... byc moze nie chce oddac sie z pierwszym lepszym, chce poznac itp. wlyw na zwiazek/ niesadze jesli pozna odpowiednia osobe to niesadze zeby to bylo bariera

aidaa - mam 24 lata i spałam tylko z jednym facetem, bo tylko jego kochałam. Nie ukrywam tego, mimo że moi znajomi mają w większości inne zasady i czasem mi się dziwią :) I absolutnie nie czuję się wybrakowana.

Gość kolesxx
" mysle że jest głupia bo nie wie co traci, mysli że jest zaj**ista bo sie nie dała nkomu d**y,ale tak naprawdę nie wie nic o życiu taka cnotka pewnie ciipa jej zarosła moherem" Ogólnie na tym forum bez rejestracji może pisać każdy a to ściąga wielu pustaków którzy żyją chwilą, stąd takie bezwartościowe i chamowate teksty. Rejestracja przerosłaby umysł takiego chama. Forum też popularne więc ludzi wielu którzy myślą tak jak powszechnie podają gazety i telewizja. Może gdyby forum było trudniejsze do znalezienia w googlach, może wtedy tacy mniej inteligentni ludzie nie byliby w stanie sie tu dostać, więc głupich wypowiedzi byłoby mniej. " Aidaa...Niestety czasy się zmieniły i ludzie też leją na wartości. Typuję, że dla ciebie najprędzej pasowałby starszy facet, który jest dojrzały, doświadczony i się wyszumiał, ma zdrowe podejście do związku i nie lata jak pies za sukami" A ja mam 22 lata, jak widać nie trzeba być starym dziadem by myśleć rozsądnie. Nie trafiłem jeszcze na właściwą i jeśli nie trafię to nie będę na siłę brał byle czego. Było wiele kobiet które "na mnie leciały" ale nie byłem takimi zainteresowany bo nie przedstawiały sobą żądnych wartości głębszych. Same puste (zresztą jak większość kobiet) lale - bez wartości jak dla mnie a z byle kim nie mam zamiaru iść do łóżka. Nie bądźmy zwierzętami by robić tak jak instynkt nakazuje, kierujmy sie rozumem. Nawet jeśli kobieta ładna z zewnątrz ale z brzydkim wnętrzem to mnie ona wręcz odpycha, nie mam ochoty dotykać takiej nawet patykiem. "mysle, ze taka dziewczyna po prostu ma niskie libido i dlatego latwiej jej bylo sie z nikim nie przespac" To nie jest też sprawa niskiego pociągu, jak ktoś ma potrzebę to niech sobie ściągnie jakiś porządny smakowity (mało dobrych jest) film, włączy wyobraźnię (której wielu osobom brakuje) i jedzie "na ręcznym", no a jak ktoś chce to sie może szmacić z "koleżankami".