Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam radosna nowinee

uwaga jagoda kupiła nowy samochod!!!

Polecane posty

Gość Fibi :)
Nie no już nie mogę. Czytam i dochodze do wniosku po co chodzić do kina na komedie i kase na bilet tracić jak tu takie jaja odchodzą. Ja tak nie zabardzo w temacie. Ile ta Jagoda ma dzieci, że taki spec we wszystkim bo chyba na każdy temat na tym kafe się wypowiada??!!

jagoda to jakas oblakana matka kupuje krem z diora a kiedys mowila ze dziecku tylko zmienia 3 pampersy na dzien bo oszczedza...:O masakra:O

To 3 pampersy na dzień nie wystarczą? Przecież są takie do 13 kg-chyba o kilogramy kupy chodzi, jestem niedoświadczona mamą więc sie nie znam? ;)

KochanaMalowanaLala Nie. Miała w stopce kiedyś. Chłopczyk w basenie, goły .Jak niemowlak jest w pampersie to jest to słodki widok, ale taki duży chłopak to już jak dla mnie przegięcie i niesmaczne umieszczanie takiego zdjęcia na forum " Kiedy ja mialm w stopce zdjecie mojego syna w pampersie ???? Chyba sobie pomylilas z myszsza ona takie zdjecie umiescila na kafe. Ale co poniktore matki ( nie wszytskie oczywiscie bo sa takie w deche dziewczyny ale niestety nie wszytskie) z kafe sa stukniete i lubia ploty. Nie wie taka dokladnie co i jak ale bedzie klapac dziobem. ah , jakie mamy fajne autko. :)

Gość zambazama
Niektore z was sa naprawde mocno stukniete :O Przezywacie ta jagode jak ciele trawe. A po tym topiku to wyraznie widac, ze jagoda ma z was niezly ubaw :D

Gość KochanaMalowanaLala
Jagoda- oj miałaś, miałaś. Chłopca ok. 3-5 lat gołego, stojącego chyba w basenie. Wiem,bo rzuciło mi się w oczy to, że jest goły(bez pampersa) i to w tym wieku już nieapetycznie wygląda- może być "atrakcją" dla pedofilów, których pewnie tu też nie brakuje. Więc tępota ludzka nie zna granic, jak widać. A co do kogoś tam wyżej odnośnie pampersów- 13kg.:D Rozwaliła mnie odpowiedź, że jest to waga KUPY . Jak wg Ciebie dziecko mogłoby chodzić z 13 kg pampersem???? Hehe. To jest waga dziecka, nie maksymalnej zawartości pampersa:D

Gość pearline
a mnie rozwala to jak ktoś nie zna się na żartach :):):):)

Gość KochanaMalowanaLala
A nieeee.. to chyba było na tym waszym blogu, prowadzonym przez twojego "przystojnego" męża:D Czemu już nie masz go w stopce? Pewnie wielu ludzi chciałoby sobie poczytać o idealnej rodzince, idealnym męzu i idealnej żonie, matce i kochance:)

Gość dziecko kafeterii
jem lupę ,13 kgmową

Gość KochanaMalowanaLala
Wiesz ,to forum jest przepełnione płytkimi, mało inteligentymi ludźmi, więc uznałam, że biorąc pod uwagę ludzi pokroju jennifer (z całym szacunkiem do tej która napisała o tych pampersach) to można zakwalifikować to jako POWAŻNĄ wypowiedź:D

Gość pearline
eeeeee no kurcze, bez przesady ;););) a kto to jenyfer bo wypadłam z obiegu, to ta sama co jessy??

Gość KochanaMalowanaLala
Jennifer to ta bardzo szczupła, młoda (bodajże 22 czy 23 letnia) kobieta o pociągłej, "końskiej" twarzy, z 2 letnią(chyba) córką i mężem koksem, który zarabia kokosy w swojej firmie. Jenny siedzi całymi dniami na necie, szczycąc się swoim bogactwem, tym,że codziennie jadają na obiad pizzę lub kebaba:D,tym że ma cycki miseczka C i coś koło 45 kg:O Zakupy robi na allegro, swojej córeczce kupuje słitaśne różowe ciuszki i nie ma zamiaru pracować, bo po co? Przeciez mężuś koks da kaskę, jak Jenny poprosi. Ostatnio została rozpracowana na innych forach i wyszło na jaw, że jej życie jest smutne, nudne ,nie dogaduje się z rodzicami i całymi dniami musi siedzieć w domu,bo mąż zazdrosny. Tak w skrócie, ja o Jenny niedawno się dowiedziałam, trzeba by było zapytać stałych bywalców kafe:D

Gość pearline
nie no, dziękuję za streszczenie ;)

wy wszystkie jestescie chore masakra hehe chetnie z jagoda poczytam co tam wypisujecie macie buuuuujna wyobraznie tak trzymac!

Gość wle jestescie glupie i puste
przeciez to myszsza wkleila do link do bloga swojeg syna tadeuszka i on tam bym w goly w basenie. eh baby , baby. :P