Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam radosna nowinee

uwaga jagoda kupiła nowy samochod!!!

Polecane posty

Gość mam radosna nowinee

a raczej jej maz kupil:D zamiast wozka dla dziecka:D palenie rzucil 4 dni temu, zeby zaoszczedzic na auto, i w ciagu 4 dni tyle zaoszczedzili, ze juz kupili to auto:D hahahahha jagoda, umre przez ciebie ze smiechu:) ty zakompleksiona zalosna klamliwa babo:)

nie kupulismy tylko kupimy w piatek. widze ze mam nowa fanke na kafeterii. Pisz, pisz. Fajnie czytac o sobie coraz to nowe topiki. :)

Gość mam radosna nowinee
na innym temacie pisałas, ze juz kupiliscie;) gubisz się w zeznaniach:)

w ten piatek maz jedzie i kupi nam fajny samochodzik - skode fabie. Maz bedzie starym jezdzic do pracy a ja nowym np do sklepu lub na misto jak bede miala cos do zlaatwienia. Samochod musi stac na podworku zeby sasiedzi widzieli ze nas stac :D

Maz bedzie starym jezdzic do pracy a ja nowym np do sklepu lub na misto jak bede miala cos do zlaatwienia. Samochod musi stac na podworku zeby sasiedzi widzieli ze nas stac hahahha ale sie usmiałam:D z twojej głupoty!:D

Gość mam radosna nowinee
przynajmniej jagoda sama sie przyznaje do swojego wsiurstwa i prymitywizmu:) plus za samokrytyke:D

wydaje mi sie ze jagoda z tym samochodem na podworku zeby sasiedzi widzieli napisala to dla jaj a Wy lyknelyscie :-p oj babki wiekszych zmartwien nie macie niz sledzenie kto, co i kiedy kupi? :-P

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
świetny mam ubaw.

coz kupila czy kupi :D beda mieli 2 samochody a niech wystawia na podworko tez bym tak zrobila :D:D:D:P

A jak ja pisałam o moim helikopterze, to nikt nie zareagował, normalnie czuje się pominięta. ;)

falea- helikoptera nie porownoj z plemnikami zyjacymi 2 miesiace w zakamarkach pochwy :D:D bo helikopter przy tym sie kryje :D

Wiecie co, czytałam bardzo dużo całkiem normalnych i przyzwoitych wypowiedzi Jagody, ale pewnego dnia w topiku o słoiczkach zabiła mnie wypowiedzią o hodowli ćwikły, za nic nie mogę skojarzyć co to za warzywo...a tak mądrze pisała jak to pieli, sadzi itp..niestety, wszystko okazało sie kłamstwem...

Gość bede mamuska znow
a gdzie o tej cwikle bylo

Gość najpiekniejszaaaaaaaaaaa
buraki cwiklowe , tak???????

ze buraki czerwone też chyba pisała, ale ćwikłe to się z nich robi...

No właśnie ja się 2 dni zastanawiałam i w necie szukałam tej ćwikły polnej...ale juz nie ważne Ja tam Jagode bardzo lubię, jest zabawna, sympatyczna i żadnego złego słowa mi nie powiedziała (chociaz teraz nie wiadomo....

Ależ z was erudytki! Google nie gryzą! Wobraźcie sobie, drogie panie, że ćwikłę hoduje się powszechnie. Z bardzo prostej resztą przyczyny - jest to odmiana buraka zwyczajnego :) Biedna ta Jagoda, że musi znosić te wasze napaści i szacun dla niej za poczucie humoru

Gość jagoda hahahha
skoda fabia to takie extra auto? weż bo oplułem monitor

Widze, ze moje wpisy sa sledzone wszedzie nawet na "dom , ogrod..." hahaha z was sa takie cwikly :D mezus dzis rano pojechal po samochod :) :) :) juz dzis bede nim jezdzic. :)

Przed chwila bylam na zakupach nowym autkiem :) :) :) ach jak sie fajnie nim jezdzi. :D :D :D