Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dygo0tka

co zrobić? :)

Polecane posty

hej, już od dłuższego czasu pisze z chłopakiem ale niestety boje się z nim spotkać gdyż mieszkam od 2 miesięcy w Niemczech i jeszcze języka nie potrafię.. on mieszka w miejscowości gdzie znajduje się moja szkoła, widziałam już go raz ale on mnie niestety jeszcze nie.. chce się ze mną spotkać, moi znajomi Polacy których już tutaj poznałam znają go i z tego co mówią jest porządny... przeszkoda jest tylko język. z góry będę wdzięczna za wasze opinie :)

Gość lopae
a wyślesz mi swoje noszone majteczki?:classic_cool:

Gość taka smobie onacc
a w jakim jezyku z nim piszesz skoro nie znasz niemieckiego?

po niemiecku, pisze troche sama i troche ze slownikiem. az tak mega ciemna z niemieckiego to nie jestem... ale wiadomo ze o wiele gorzej jest sie wypowiadac na real niz pisac.. duzo o sobie juz wiemy wzajemnie..

spotkaj sie z nim , skoro na to masz ochote. Jesli choc troche umiesz po niemiecku, reszte zalatwi mimika i gestykulacja :-P. Co tam, znam ten bol nieumiejetnosci dobrej znajomosci jezyka i jakos dalam sobie rade :-P Poza tym doskonala okazja do duzej motywacji nauki. Jeszcze raz -spotkaj sie i oby sie udalo.

Gość mariola z uk
turek czy murzyn

normalny chlopak lecz poprostu z ciemna karnacja, ale to nie turek, bo z turkiem nie spotkalabym sie napewno..