Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona biologiczka

Klasa mnie wkurzyla!!!!!

Polecane posty

Wszyscy moi uczniowie skladali deklaracje do matury i nikt nie zdaje biologii na maturze, jeszcze lepiej nikt z mojej klasy nie zdaje zadnego dodatkowego przedmiotu i uznali ze skoro nie zdaja mojego przedmiotu to nie musza sie go uczyc a ja im ze spokojnym sumieniem bede mogla dac dwa na konca. O nic z tego, nie zrobie tego. Zapowiedzialam im na przyszly tydzien kartkow a pozniej gdy napisza kartkowke na ktora dam im 8 minut beda szli do odpowiedzi. Oczywiscie zadalam im jeszcze 3 zadania domowe, poleca jedynki jak nic. Namowie rowniez innych nauczycieli by ich pytali.

Moj przedmiot jest tak samo wazny, nie po to robilam im przez trzy lata kartkowki, pytalam ich, dawalam im do rozwiazywania testy maturalne zeby oni teraz olewali moj przedmiot, w dodatku buntowali sie i twierdzili ze powinnam nie robic problemow. Druga sprawa to taka ze to jest prywatne liceum, a co gorsza dyrektor ich popiera. Sam mi powiedzial zebym nie dreczyla juz uczniow.

Gość zębata koza
Czy na biologii macie temat "Rozmnażanie człowieka w praktyce" ? Czy pokazujesz uczniom jak prawidłowo wkładać siusiaka do pipki ?

Gość o rany!!!!!!!!!!!!
A POZNIEJ UCZNIOWIE SIE MAJA NIE ZNECAC NA NAUCZYCIELACH JAK ONI TO ROBIA!!!!!!!!!!!!!!

Co to za glupie wpisy? jakie znecanie, ja wyswiadczam przysluge tym uczniom. Naucza sie czegos, beda wieli wiecej informacji a oni moj przedmiot zaczeli olewac. Nie chca bym dawala im zadania do domu, nie chca bym robila kartkowek a jak przyjdzie co do czego to cala klasa sciaga z zeszytow. I najlepsze w tym wszystkim jest to ze twierdza iz moj przedmiot nie jest wazny.

Gość cjsoss
i co z tego, że się wykują na pamięć, jak i tak wszystkiego zapomną

i cos takiego mnie wlasnie dobija:o kazdy przedmiot danego nauczyciela jest najwaznijeszy, inne sa do niczego i mniej wazne:o

Gość widocznie nie potrafiłaś ich
zainteresować biologią.

Gość art123
skoro nie wybrali tego przedmiotu to znaczy ze mają inny plan na zycie, jestes nauczycielką która nie pozwoli im się skupić na istotnych dla nich przedmiotach bo? wyluzuj kobieto za opół roku już ich nie ma w Twoim zyciu i odwrotnie a pamięć o nauczycielce-suce zostaje do końca świata:-) może w przyszłym roku znajdzie się jakiś kochający biologię i wtedy się nim "zaopiekuj" a teraz weź przestań kopać się z koniem

Gość gggggggggggnnnn
wypierdalaj anielaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

Gość pzeciez to onnaa onn nana
napewno nie jestes biologiczka :o