Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halin

zaburzenia seksualne

Polecane posty

Gość halin

hej potrzebuje pomocy zna ktos przyczyny zaburzenia w sferze seksualnej w więzieniu

Gość zębata koza
ja znam, mam wyrok 6238 lat

Gość mamzdanie
przyczyna: monoseksualna społeczność. brak osobników płci przeciwnej

Gość halin
dzieki a różnice pomiędzy zachowaniami seksualnymi, a orientacją seksualną

Gość mamzdanie
zachowania - sposób zaspokojenia potrzeb seksualnych orientacja- pociąg do osoby konkretnej płci

Gość halin
bardzo dziekuje gybys jeszcze na jedno pytanie mi odpowiedział/a to jzu wogóle był bym wdzięczny Sposoby radzenia sobie z deprywacją seksualną

Gość halin
a jaka twoim zdaniem jest prawdziwa odpowiedz?

Gość sfbsdh
Przyczyną takich zachowań w więzieniu nie jest spowodowane brakiem płci przeciwnej lecz czym innym. Nazywa się to odwróceniem. W więzieniach gwałcą z przyczyn poza seksualnych. Gwałcą słabych aby zabić słabość w sobie, odzyskać moc itd.

a taka, że cweli się cweli (bo oczywiście tylko cweli sie dyma) tylko dlatego ze jest to forma ich ponizenia. cwel dla grypsujących nie jest człowiekiem. więc bzykając go w tyłek nie dopuszczają się homoseksualizmu bo przeciez nie robia tego z cżłowiekiem wyobrażasz sobie grypsiarzy którzy sie pieprzą między sobą?:D wolne zarty:D

Gość halin
no ale to nie wyklucza ze odpowiedz pierwsza była zła czyli brak osób przeciwnej płci myslisz ze gdyby były kobiety to walili by tylko cweli to by oznaczało ze całą grypsera to pedały

Gość źródło wikipedia
"Gwałty więzienne (tzw. „przecwelenie), służą nie tylko zaspokojeniu potrzeby seksualnej, mają też charakter rytualny. Celem gwałtu więziennego może być chęć zdominowania współwięźnia, chęć zdegradowania go, ukarania (np. za donosicielstwo) lub chęć rozładowania agresji. Gwałty w więzieniu to przeważnie gwałty zbiorowe, często połączone z pobiciem. Polegają na zmuszeniu ofiary do odbycia stosunku analnego, często także oralnego. Na gwałty więzienne narażeni są głównie mężczyźni słabi fizycznie i psychicznie lub odsiadujący wyroki za określone przestępstwa (najczęściej przestępstwa seksualne wobec dzieci). Gwałt więzienny pozbawia mężczyznę poczucia męskiej tożsamości otrzymuje on kobiece imię, przy pomocy którego zwracają się doń współwięźniowie. Więzień taki („cwel) od tej pory jest zmuszany do świadczenia usług seksualnych współwięźniom oraz wykonywania różnych „brudnych prac (np. mycia muszli klozetowych), ponadto współwięźniowie mogą się nad nim znęcać w inny sposób. Status „cwela jest w zasadzie statusem dożywotnim i utrzymuje się on w sytuacji przeniesienia więźnia do innego więzienia lub rozpoczęcia po pobycie na wolności odbywania nowej kary (nawet po upływie lat) współwięźniowie bowiem starają się „sprawdzić więźnia przeniesionego lub ponownie skazanego i przesyłają grypsy do innych więzień z prośbą o informacje o statusie takiej osoby, a po ich otrzymaniu traktują go stosownie do ich treści. Zjawisko „przecwelenia w zasadzie nie występuje w więzieniach kobiecych."

Gość halin
żródło wikipednia masz racje i ja to wszystko wiem tylko ty mówisz o przecweleniu co nie odpowiada na moje pytanie o zaburzeniach Artefakt_Diabła wiem co to sa sarenki i wiem ze cweli zawsze bedzie sie cwelic ale jak kolega u góry nie odpowiadasz na moje pytanie