Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DMER

Młode małrzeństwo zaadoptuje małego ANIOŁKA

Polecane posty

Jesteśmy młodym małrzeństemo z 3 letnim stażem Dominika i Piotr zaadoptujemy małego ANIOŁKA do 2 latek. Chcemy zaoferować ciepło rodzinnego domu , miłość i poczucie bezpieczeństwa można sie z nami zkontaktowac za pomoca GG 10957283 lub piszac prywatną wiadomość

Gość jakis zart? MałRZeństwo?
tegojeszce nie było

Gość skoro
w 2008 powiedzieliście sobie tak to raczej 2 lata stażu he? a po drugie K*** BABO WEŹ SŁOWNIK J.POLSKIEGO W ŁAPY!!!!! żenada 9sorry że nie na temat :))

Gość przez internet to można
mieć policję na głowie,takie ogłoszenia tu powinny być prześwietlane,sprzedaż dzieci to przestępstwo!a wy próbujecie się o to dopraszać!

nikt nie prosi tylko pyta ... to jest legalna adopcja... bralismy slub 2007 ale cywilny a pozniej koscielny..tak dla jasnosci jesli ktos nie jest zainteresowany niech nie wchodzi nie naruszam prawa polskiego

Gość mozesz dac cieplo ale ortogra
nie naucyzsz...

Gość to tak można?
Pytam, bo aż włos się zjeżył na głowie - od adopcji są ośrodki adopcyjne a nei forum na kafeterii.

Gość a małŻeństwo
pisze się przez zet z kropką. Aż wstyd. Stara baba a ortografii nie zna.

Gość kjhkj
szkola nauczy ortg.;), te wszystkie babki ktore tu odpowiadaja przewaznie juz sa dzieciate, i dla nich 6 miesiecy staran to katastrofa..,najedzony glodnego nie zrozumie, powodzenia autorko,

autorko nie pisz aniolka bo to sie innaczej kojarzy niz z dzieckiem do adopcji. na forum raczej nie znajdziesz dziecka do adopcji, ale powodzenia

Nie chcę się czepiać, już pomijam błąd, każdemu może się zdarzyć, ale aniołek, to raczej się kojarzy z kimś umarłym... A dlaczego nie szukacie w odpowiednich do tego instytucjach, tylko na forum?

Po pierwsze to nie jest odpowiednie miejsce na takie ogłoszenia Po drugie ANIOŁEK to kojarzy się ze smarłym dzieckiem a nie zywym Po trzecie życzę powodzenia. Jest wiele stron na temat adopcji, poszukaj.:)

nigdy nie zrozumiecie.... bo nie macie serca wiekszosc z was jest zadufanych w sobie wszystkiesie wywyzszaja jakie nie jestescie ale zeby pomoc drogiemu człowiekowi to nie bo ktos bedzie miał lepiej.... zawszo na tym forum było tak ze tylko umieice komentowac ale nigdy nie pocieszyc

Gość thaisse80
nikt ci tu nic zlego nie powiedzial, tylko to ze jak chcecie adoptowac to zwroccie sie do odpowiednich instytucji a nie na forum. co forumki maja wam dac swoje dzieci?

Nikt się tu nie wywyższa, napisałyśmy Ci żebyś poszukała w innych miejscach, a pisanie o aniołkach na forum, gdzie sporo mam straciło swoje dzieci jest nie na miejscu. Powodzenia.

Gość aniolek to jest stracona ciaza
a jak bedziesz miec juz jakies dziecko to ucz sie z nim jezyka polskiego.

lepiej nie odpisujcie nic bo wam nie wychodzi... a nic sie nie stanie jak napisze temat tutaj tez... i mam prawo pytac wszedzie bo nie popełniam zadnego przestepstwa jak macie pisac nie na temat to nie piszcie wcale

Gość Ja jestem za
ja jestem za wszelaka adopcją, lagelna jak i nawet nie legalna, za pieniedze czy nawet nie za pienidze, dla mnie adopcja dziecka jest najleprzym gestem człowieka,nigdzie dziecku nie bedzie tak dobrze jak w domu , ten rodzic ma pod soba tylko jego badź dodatkowe rodzenstwo a w domu dziecka sa dziesiatki dzieci, nawet nieiedy dochodzi do setki dzieci, i zadna osoba nie poswieci im tyle uwagi

kazdy interpretuje ANIOŁKA jak chce dla mnie to dar od Boga... idajcie sobie spokoj .. z durmymi i nie na miejscu docinkami.. nie ma to jak jezdzic po drogiej polce...i sie nasmiewac... moze kiedys sie role odwroca

Autorko zwroc uwage ze wiele osob zyczy Ci powodzenia. dostalas takie odpowiedzi jak dostalas bo raz uzylas niefortunnie wyrazu aniolek ktory odnosi sie do zmarlych dzieci. poza tym szukasz dziecka do adopcji na forum a nie tedy droga. bylas juz w jakims osrodku adopcyjnym, dowiadywalas sie jakie wymogi musicie spelniac, ile to trwa itd. ? od tego powinniscie zaczac. powodzenia jeszcze raz i naprawde rozumiem ale szukasz w zlym miejscu po prostu

(ja jestem za) chocaz ty rozumiesz ... a na adopcje w osrodku czeka sie latami... ja juz czekam sporo i proboje tez znalesc mame ktora jest w ciezkiej sytuacji i pomoc dziecku niechce nikogo ranic...

Gość zwykła denna prowo
by wzbudzić litość ktoś kto chce dziecka powinien wiedzieć że dzieci szuka się w domach dziecka a nie na forum kafe gdzie siedzą gimnazjalistki

jest w tobie tyle nienawisci...tyle jadu nie zycze Ci nigdy zebys miala 'aniolka"ja mam na cmentarzu...

wiem wszystko na temat adocji i byłam w niejednym osrodku i wiem co trzeba spełniac... a to jest odpowiedznie miejsce bo sa rozne mamy i maja rozne sytuacje w zyciu.. a aniołek jest dla mnie Darem Bozym ....Przedewszystkim niewinnym dzieckiem ... i tyle

Są ogłoszenia na forum adopcji ze wskazaniem, nawet gdzies była taki temat. Tam pisza kobiety które są w ciązy i chca się zrzec praw do dziecka. Nie widzę tu docinków pod Twoim adresem, wręcz przeciwnie.

nikomu nigdy zle nie zyczyłam...i nie jestem taka jak opisałs .. nie znasz mnie i nie znasz mojego zycia co ja przeszłam .... wiec dajcie sobie spokoj.. wole napisac a te gimnazjalistki lepeij zeby oddały niz wyzuciły , lub zrobiły kzywde bo to jest zycie i mały człowiek. nie mowie o tych nastolatkach zle niechce nikomu nic zabierac ...