Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w wielkim szoku

DLACZEGO jest tyle bezmyslnych mlodych ludzi, ktorzy sie pobieraja,robia dzieci?

Polecane posty

Gość jestem w wielkim szoku

Ja naprawde tego nie rozumiem jak mozna nie majac pieniedzy, mieszkania brac slub, robic dziecko i zwalac odpowiedzialnosc na rodzicow? Dlaczego coraz wiecej jest tak mlodych bezmyslnych ludzi. Moje znajome (nie kolezanki) z podstawowoki powychodzily za maz w wieku 18-19 lat narobily sobie dzieci i teraz placza stojac w kolejce po zasilek. Moje dwie kuzynki wyszly za maz w wieku 20 lat (nie z powodu wpadki) bez wyksztalcenia, bez pracy, mieszkaja u rodzicow bo mezowie jak wiadomo nie zarabiaja kokosow( a co sie dziwic jak chlopaki sami maja po 21-22 lata). A dzis siostra moja juz totalnie przesadzila. Oznajmila ze chce wyjsc za maz w przyszlym roku. Bedzie miala rowno 20 lat, a jej chlopak 21. Czy maja kase na zycie? nie, pracy tez nie maja. Ona studiuje, on pracuje za 1200zl, ale panienka z zadaniami do rodzicow wyskoczyla ze wesele chce. Co sobie mysla takie osoby? Bo dla mnie siostra i ta cala reszta to jakas banda nieodpowiedzialnych gowniarzy. I co sie dziwic ze ludzie narzekaja na zycie w Polsce, a jak tu ma byc dobrze jak spoleczenstwo takie uposledzone i wszystko od dupy strony zaczyna.

Gość aha i achh
masz rację, ale co z tego

Gość super mario
Zadaj sobie pytanie dlaczego są tak ogromne braki w wykształceniu i wychowaniou przez szkołę, rodziców i państwo? Kościół i państwo chce mieć głupi naród, dzieci i ma