Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palemka1987

Ceny Sylwestra Pod Palmami

Polecane posty

Gość Palemka1987

Hej! Czy orientujecie się może jakie są ceny wycieczek do Egiptu na Sylwestra? Nie mam planów gdzie w tym roku mogłabym spędzić tą imprezę i dlatego pomyślałam, że fajnie byłoby wybrać się gdzieś dalej. Mój chłopak mówi, że nie ma nic przeciwko więc jakbym znalazła coś nie drogiego to na pewno sylwester byłby niezapomniany!

Gość nonaa
Taki Sylwester jest wspaniały. Można przywitać Nowy Rok w letniej sukience i z drinkiem z palemką w ręce ;) Ja już byłam na takim w zeszłym roku. Nie płaciliśmy jakoś bardzo dużo. Organizowaliśmy sobie tamten wyjazd przez biuro alfa star. Powiem szczerze, że w tym roku jeszcze nie sprawdzałam jakie mają ceny, ale na pewno na ich stronie będzie coś napisane. Z reszta ja tez się zastanawiam czy i w tym roku nie polecieć. To była na prawdę cudowna zabawa i chętnie bym to powtórzyła. Miło jest po upojnej nocy poleżeć na leżaku w cieniu palmy i posłuchać szumu morza. To uspokaja ;)

Gość uhahhaaa
pewnie ,on sie bedzie tam bzykał a ty pijana nie bedziesz wiedziec hahahaaaa

Gość Palemka1987
No właśnie, zależy gdzie się trafi i z kim jedziesz. Mnie się wydaje, że dobry organizator to już połowa sukcesu. Jak się leci z dobrym biurem, fajnym towarzystwem i hotel jest jakiś w miarę fajny to naprawdę zabawa może być super.

Ogólnie to jest tak, że płacisz dość sporo bo ok. 2500-3000 oddzielnie za kolację, która nie jest zbyt wytworna. Ja wolałabym polecieć do jakiejś stolicy na Sylwestra. Jest dużo ofert samolotowych w Itace, Almaturze. Polecam Tobie Stambuł. Miasto magiczne, dobre jedzenie, orient pomieszany z Europą. Do tego temperatura plusowa, ale bez palemek. W Egipcie o tej porze roku dzien jest krotki, wieczory chlodne. Poza tym osobiscie nie przepadam za Egiptem. Polece tam 3 i ostatni raz za 3 lata i finish ;) Tunezję to odrazu odradzam nawet nie daj sie namowic na tanie oferty. Tam jest zimno, wieje i moze padac. Juz lepiej Kanary, ale to bedzie jeszcze drozej. Nie wiem jaką kasą dysponujesz.

Gość markownik Rudolfa
ja pierdzielę- przeczytałam ,,ceny sylwestra pod pachami :) :)

Gość Palemka1987
Sporo znajomych mi poleca alfa star. Zresztą na innym forum jeszcze zadałam pytanie i też większość ludzi mówiło, że jak chcę polecieć niedrogo to właśnie z nimi.

Gość andrzejewicza
Moim zdaniem wcale nie jest jakoś bardzo drogo. Wiadomo, że musi być cena trochę wyższa ze względu na imprezę na którą docelowo się tam leci. Moim zdaniem jak masz kasę to się nie zastanawiaj, rezerwuj i wsiadaj w samolot, bo taka okazja może się już więcej nie powtórzyć! AlfaStar, tui, triada, jest tych biur dużo do wyboru!

Gość Mlenna
Moim zdaniem choć raz warto spróbować takiego sylwestra. To zawsze coś innego. Ja bym chciała na takiego polecieć. Widziałam oferty Alfa Star i faktycznie mają nie drogie te wyjazdy. Muszę się jeszcze zastanowić ;)

Gość Mlenna
Moim zdaniem choć raz warto spróbować takiego sylwestra. To zawsze coś innego. Ja bym chciała na takiego polecieć. Widziałam oferty Alfa Star i faktycznie mają nie drogie te wyjazdy. Muszę się jeszcze zastanowić ;)

Gość Mlenna

Gość romaa
ja jutro wylatuję do Egiptu. Zobaczymy jak mi się uda taki Sylwester po d palemką ;) Mam nadzieję, że będzie niezapomniany ;) Jak wrócę to opowiem jak było.

Gość taaa w letniej sukiece
w Egipcie w grudniu o 24. Jeszcze lepiej w Tunezzji :) Na Wyspach Kanaryjskich podejrzewam nie lepiej No ale w dzień bedzie ok :)