Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaśQ_92

PRZYJMĘ CIUSZKI DLA DZIEWCZNEK .....POMOC ;)

Polecane posty

Witam :] Piszę do państwa bo bardzo bym chciała pomóc mojej dobrej koleżance która jest w trudnej sytuacji materialnej ponieważ sama podjęła się wychowywać swoje dwie córeczki . Bardzo proszę o pomoc . Z góry dziękuję ;*

Gość bezKasyOna
ja mam ciuszki po corce na ile lat maja byc

Ej .... Ja miałam parę ciuszków i jej dałam ale to nie jest tak wiele .... ja nie jestem z tych co wyłudzają ciuszki i potem je dają na allegro ....

Gość bezKasyOna
jaki rozmiar tych ubranek ma byc napisz

Dziewczynki mają góra 3 tygonie Panie które by chciały abym i tą udowodnić ... to nie ma problemu :)

nie rozumiem was.kiedys jakas dziewczyna na forum prosila o kase bo nie ma dla dzieci to ja wszyscy obsmarowali ze jak moze prosic o kase.ze gdyby prosila o ciuchy i jedzenie to kazdy chcial robic paczke.tu dziewczyna prosi o ciuszki....kurcze,co jest w tym nie tak????? jesli oszukuje to jej sumienie .nie nam to oceniac. nie prosi o kase tylko ciuszki dla dzieci.to chyba jest w porzadku

Ja pomogłam jej na tyle ile mogłam, znajoma dała mi troszkę ciuszków jak sortowała po maluszku swoim ... Trzymałam je z myślą ze możne mi sie kiedyś przydać ale gdy sie dowiedziałam ,że moja koleżanka ma taka nie za fajną sytuację to z miła chęcią dałam jej bo mi jak zarazie to nie będą potrzebne a jej sie przydały ... Ale nadal jej brakuje ponieważ ma dwie córeczki , a dzieci trzeba cały czas przebierać:( Wiem ,że macie mnie za jakąś idiotkę ,która chce wyłudzić ciuszki ale naprawdę chcę tylko pomóc koleżance ...I penie każda z was zrobiła by to samo na moim miejscu gdyby chodziło o jej koleżankę ...

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
skoro taki rozmiar to logiczne że noworodki a po drugie pisała że mają trzy tyg.

Gość jakbys zaproponowała mi
wiesz co ja Ci wierze ale prosze nie pisz dyrdymałów typu "Ale nadal jej brakuje ponieważ ma dwie córeczki , a dzieci trzeba cały czas przebierać" akurat takie maluchy sie praktycznie nie brudza wiec wcale ich tak czesto przebierac nie trzeba,[przebierac non stop to trzeba dzieci ktore raczkuja albo chodza i co chwile sa upackane:D

Ja nie mam dzieci :} ale wiem ,że jedna niunia ma 54 cm długości a druga 49 cm ....a nie wiem jak to może być rozmiar ....

Gość wyjec nocny
magduha799-jak ktos zebrze o kase przez neta bo dzieci nie maja co jesc to ja sie dziwie bardzo ze na internet stac:))))))))))) proponuje isc do lumpeksu i kupic cala torbe ciuszkow za 20 zl.

Gość wyjec nocny
jaśq- a przeciez pisalas ze tez jej dalas ciuszki, a teraz piszesz ze nie masz dzieci? udowodnij nam ze ta osoba istnieje. W kosmos nikt nie wysle a ni ubran a ni pieniedzy.

Gość w jaki sposób mozesz udowodnić
Pisałas ,ze mozesz udowodnić , w jaki sposób ? Tu na pewno się znajdzie ktoś kto pomoze ,ale ludzie chcą byc pewni ,ze to prawda, a wtedy moze wiecej osób zechce pomóc

Dałam bo dostałam znajomej która chciała sie ich pozbyć ... Dałam jej tyle ile mila ale to zaledwie było parę bodów i śpiochów ....A dzieci nie mam bo jestem na to za młoda ....

ale co mam wysłać zdjęcia dzieci ? ja rozumie ,że ludzie chcą wiedzieć czy to na pewno prawda ... wiec mogę na pocztę wysłać zdjęcia maluchów ..... i jst możliwość zobaczenia ich na portalu nasz-klasa.pl

Tak prosiła mnie abym popytała czy by ktoś nie chciał oddać ciuszków dla dzieci

Do HYZIA GYZIA Zapytam jej czy nie ma nic przeciwko abym podała jej profil .... ale myśle ,że sie zgodzi ;)

Gość trzeba mysleccccc
a to koleżanka nie wiedziała, ze jak się nie ma pieniędzy to się nie robi dziecka