Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMiiiiii

Dlaczego nikt mnie nie szanuje..?

Polecane posty

Gość MałaMiiiiii

Jestem normalną dziewczyna, nikomu nie robie nic złego, próbuję być dla wszystkich miła, nie wadzić nikomu... Ale to nic nie daje.. ! Jest jeden chłopak, cały czas pisze do mnie : czesc zyrafa albo siema słoniu.. moze to i nic ale ja naprawde mam juz tego dosyc rok temu miałam podobny problem i teraz znowu.. :( dlaczego tak jest? Nie jestem przeciesz jakąś skrajnościa, mam 169cm wzrostu waże 68kg nie jestem przeciesz otyła.. :( Czuje sie nic nie warta.. I nie piszzcie ze mam sie zgłosic do starszych kolegów bo owych nie posiadam!! ;(

Gość swiński blondyn
jestes gruba i oblesna, nie oszukuj sie :)

Gość nie jest gruba
:o

Gość MałaMiiiiii
i to mu daje prawo do przesladowania mnie?

Gość i poza tym zeby ktos Cie
szanowal musisz najpierw sama siebie szanowac 🖐️

Gość MałaMiiiiii
sugerujesz ze siebie nie szanuje? O co ci chodzi gosciu nie znasz mnine

Gość jak to bedzie po ?
On najzwyczajnie w swiecie Cie podrywa tylko to takie szczeniackie zaloty:P

Gość Z tą żyrafą to przesadza
bo na pewno nie można Cię tak nazwać, ale z tym słoniem to nie ma sie o co obrażać, bo to prawda, niestety Odwdzięczaj mu sie tym samym, odpisz mu: cześć wieczny zwisie, albo witaj mikroskopijna bagieto :P Będziecie kwita, proste

Gość PerFecta.
hej ja tez pamiętam miałam taki problem dawno temu w podstawówce i w pierwszej gimnazjum na początku roku szkolnego. Byłam nieśmiałą małomówną cichą dziewczyną. Pewnego dnia powiedziałam sobie koniec! I wszystko się zmieniło :) zaczęłam się kolegować z towarzystwem które omijałam wielkim łukiem... bo było to towarzystwo nie bardzo dla mnie (picie,palenie..) jak to dzisiejsza młodzież :) Zaczęłam się spotykać na ogniskach... itd. po prostu przestałam być taką cichą dziewczynką.... i ty się otwórz do ludzi :0 pokaz na co cię stać :)

Gość PerFecta.
jak to bedzie po ? - masz rację :) moze byc i tak jak mówisz... bo w gimnazjum na poczatku pamiętam taz taki jeden kolega nie dawał mi żyć ! wyzywał.... przezywał... a potem w 3 gim chciał ze mną chodzić :) pytałam się go dlaczego tak mi dokuczał w 1 kl to powiedział że mu się podobałam :D tylko nie wiedział jak inaczej zwrócić na siebie uwagę jakoś tak nie pamiętam...

Gość PerFecta.
A i autorko jesteś zawsze mila .. ja tez taka byłam.. więc doskonale cię rozumiem. Postaraj się być chamska a na pewno zmienią zdanie na twój temat :) a ile masz lat ?

Gość MałaMiiiiii
13.. pierwsza gim

Gość PerFecta.
To młodziutka jesteś :) Nie przejmuj się :)

Gość sruuuuuu!!
ja w twoim wieku to juz byłam PO.. :P :D

o tak 13 latek poważnie myśli... olej tego chłopaka bo on jeszcze bardziej dziecko niż dorosły.ale też przydało by ci się zrzucić co najmniej 5 kilo

Gość hahahsiaiuwjqenshaha
to niezły z ciebie jest karakan:D i to dopiero 13 lat a co będzie w przyszłości mueh

Gość ananassaft konzentrat
Jak ktoś mi chciał dogryźć to ja po prostu nie reagowałam, ignorowałam jakby zupełnie zaczepki nie było. Skutkuje :)

Gość fwefgerwgferwgrewgwrrgw
ja mam 169 i waZE 68 i jestem barrrrdzo seki :) facetow to mam uhuhuhuh :D to mit ze faceci lubia szkiletetony

Gość bziuuuuuuuuuuumm
Wy wiecie co piszecie ? karakan ? ja mam 20 lat i mam 17 :O własnie jest wysoka :O