Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca co myśleć

Skąpy mąż

Polecane posty

Powiedzcie co myślicie o takiej sytuacji. Przez 7 pierwszych lat małżeństwa nie pracowałam gdyż zajmowałam się córkami. W tym czasie utrzymywał nas mąż. Potem poszłam do pracy i od tamtej pory mąż dawał pieniądze na życie tylko sporadycznie. Uznaje on wyłącznie duże wydatki jak na przykład remonty, zakup samochodu lub opału na zimę. Nie było problemu dopóki miałam pracę, wolałam nie mieć niektórych rzeczy niż prosić go o pieniądze, których zazwyczaj i tak nie dawał, lub dopiero po kilkukrotnym upominaniu się o nie. Niestety niedawno straciłam pracę, nie z mojej winy, w zakładzie była redukcja etatów. Teraz mąż nie chce dawać żadnych pieniędzy, kupuje tylko produkty spożywcze takie jakie sam uważa i w ogóle nie liczy się z moim zdaniem, albo z upodobaniami dzieci. Każe mi "spierdalać do roboty" :( złożyłam podania w różnych firmach, ale pracy nie ma.Mąż nie daje mi do ręki żadnych pieniędzy, o każdy grosz trzeba go błagać i wysłuchiwać przykrych wyzwisk. Sądzicie, że to normalne zachowanie?

Gość albo sprzedaj cos
no co Ty, pojebana sytuacja,a przypadkiem jakies dupy na boku nie ma? Bo takie zachowanie moze na to wskazywac,szczegolnie w stosunku do Ciebie takie ponizajace teksty,cos nie gra w waszym zwiazku i to bardzo, i nie chodzi o jego skapstwo, bo ono jest wynikiem jakiegos glebszego problemu, u mojej przyjaciolki tak bylo i okazalo sie wlasnie ze facet ma babe, wiec dokladnie sie mezowi przyjrzyj przejrzyj maile,gg komorke po spodniach przetrzep bo cos tutaj smierdzi kobieto i to ostro!!!

Nie wiem, raczej nie ma czasu na romanse, ciągle pracuje i chowa pieniądze.

Gość albo sprzedaj cos
nie chce jeszcze Cie nakrecac ale tamten robil to samo.Wracal bardzo pozno i chowal przed nia kase i ponizal i wyzywal, czepial sie o wszystko, przejrzala komorke i doznala olsnienia,przypatrz sie mu dobrze czy Cie po rogach nie wali

Komórkę często przeglądam bo mamy wspólną i na pewno nic tam nie ma.

Gość albo sprzedaj cos
a jezeli nie wali po rogach to to jakis pojebany psychol, znajdz sobie prace i daj szanse na szczescie bo zyjesz w jakims debilowie nie malzenstwie, ale mi cos tak czy siak smierdzi

Gość albo sprzedaj cos
to ciuchy przetrzep,maila gg, nk,kieszenie moze jakies rachunki papiery,tak od razu moze nie wyjsc, ale jego zachowanie nie wrozy nic dobrego, i nie pisze zeby Cie straszyc ale mi tez beret spadl jak mi przyjaciolka powiedziala ze jednak sie slizgal na innej babie

Myślałam, że może jego zachowanie jest w normie a ja przesadzam, że może on ma rację :o

Gość ogarnij sie kobieto
albo sprzedaj cos , ochlon kobieto widze ze masz jakies maniakalne mysli ze kazdy chlop ma babe na boku. po prostu facet jest zwyklym chamem i chce udowodnic kto jest panem domu ot co,

Gość albo sprzedaj cos
ma pieniadze on to moze i ma komorke o ktorej nie wiesz lub karte druga,dwa skoro Tobie kase wydziela to na cos musi wydawac, wiec cos tutaj dziewczyno nie gra, poczytaj sobie w necie ze czesto wlasnie faceci zdradzajacy ponizaja zony

Nic nie ma w ciuchach, żadnych rachunków, wyjazdów i tym podobnych, nic.

Gość albo sprzedaj cos
co Ty kobieto pojebana sytuacja chora, to NIE JEST NORMALNE, zreszta nie napisalabys tutaj gdybys nie czula ze cos jest nie tak,podswiadomie czujesz moze ze cos ten twoj maz kreci, bo ze kreci to Ci daje leb uciac

Gość albo sprzedaj cos
nie wiem dla mnie to wyglada ze w temacie ktos trzeci jest, moze ktos go buntuje, rodzina matka ktos kto ma na niego duzy wplyw, tak sie maz do zony nie zachowuje:o

Kasę ma schowaną, wiem gdzie, ale nie chce sama brać bo to kradzież :o Ma dużo, około 60 000.

Gość ogarnij sie kobieto
nie sluchaj "albo sprzedaj cos" zwykla frustratka..

Gość albo sprzedaj cos
sluchaj to odwroc sytuacj ktos Ci mowi np kolezanka ze ma taka sytuacje w malznstwie, normalne to by bylo dla Ciebie, ponadto kasa w malzenstwie jest wspolna wobec prawa nawet niewazne kto ja zarobi

Nienormalne, boję się co będzie :(

Gość albo sprzedaj cos
ogarnij sie ty ogarnij--pojebana to jest sytuacja TA i kretynizm nie zwiazek,debilowo jakich malo

Gość albo sprzedaj cos
ZADEN NORMALNY KOCHAJACY PRZY ZDROWYCH ZMYSLACH FACET SIE TAK NIE ZACHOWUJE

Gość albo sprzedaj cos
Nic sie nie boj tylko szukaj roboty i spierdalaj od niego na odleglosc strzalu,zaslugujesz na mezczyzne ktory Cie bedzie kochal i szanowal a nie jakiegos pojebanego psychola,Sorki ale ja tak to widze:o

Nie chcę odchodzić. Przez połowę czasu jest dobry, przeważnie dopóki się nie chce od niego kasy.

Gość albo sprzedaj cos
To juz nie wiem co Ci poradzic, w kazdym badz razie ja patrzac na to z boku widze( wedlug mnie) ze to nie jest normalne zachowanie i tyle, czym spowodowane nie wiem ale chora sprawa, sprobuj moze z nim pogadac na spokojnie ze do czasu az nie znajdziesz roboty musisz miec jakies pieniadze, w razie czego,ale mowie Ci ze wedlug mnie to cos tutaj smierdzi na odlglosc

Gość też mam podobnego fiuta w domu
To schowaj tą kasę, weź załóż konto i wpłać, bo zostaniesz z ręką w nocniku. Złodziejstwo? Takie jego pieniądze jak i Twoje. Dlaczego on uważa, że może tak postępować, poniżać Cię, wyzywać i wydzielać pieniądze bez żadnych konsekwencji? To tyran i burak co myśli, że jest wielkim panem, najgorsza kombinacja. Nie szczyp się z nim. Wpłać kasę i powiedz mu, że dopóki nie zacznie się zachowywać normalnie, to tak będzie. Niech idzie do sądu, że mu kasę ukradłaś, to powiedz, że ok, że sobie odrazu wszystko inne wyjaśnicie przed sędzia. Zobaczysz, że nic nie zrobi, a że będzie pyskował? Cały czas to robi, więc czym się martwić.

Myślałam o tym, wiem że powinnam to zrobić bo w razie czego zostaje z niczym. Jednak jestem z gruntu uczciwa i w końcu to on zarobił te pieniądze i uważam, że byłoby nieuczciwe zabrać je.

Gość albo sprzedaj cos
on zarobil ale w malzenstwie sa wspolne nie wazne kto zarobil, patrz ze masz dzieci mysl o dzieciach tez,a jak Cie kopnie w tylek to co zrobisz? co dzieciom dasz jesc? lekarstwa oplaty? nie wiem ale uwazam ze tkwisz w jakims chorym ukladzie, ktory Cie krzywdzi i Twoje dzieci

Wiem, ale nie wiem co on zrobi jak zauważy, że tych pieniędzy nie ma. Boję się.

Gość albo sprzedaj cos
to odpowiedz sobie na pytanie czy to normalne ze boisz sie swojego meza?

Gość Co myślicie o sprawie
Oczywiście że nie, ale nie wiem co zrobić, jak go zmienić.

to moje wyżej

Może ktoś jeszcze się wypowie?