Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONIESMIELONA DZIEWCZYNA

Prosba do ludzi o DOBRYM SERCU!

Polecane posty

Witam:) Niedawno dopiero znalazlam to forum i zauwazylam, ze wiele osob tu zaklada tematy z prosbami o pomoc, Czyli pewnie duzo tu ludzi o dobrych serduszkach, ktorzy pomagaja innym, biedniejszym. To mi wlasnie dodalo odwagi by nie wstydzic sie swojego ubostwa i osmielic sie rowniez poprosic tutaj ludzi o pomoc Kochani! Zbliza sie zima a ja nie mam butow:( Czy jest ktos kto moglby mi wyslac pare butow na zime? Nie prosze o pieniadze chociaz jesli bedziecie nalegac to numer konto chetnie udostepnie:) Ala sama z siebie nic takiego nie sugeruje! Wracajac do tych nieszczesnych butow to bardzo marze o takich na dziesiecio centymetrowych szpilkach (uwielbiam buty na obcasie:)). Mile by tez bylo jakby nie byl to jakis badziew z CCC a porzadne buciki ze skory. Takich wlasnie butow potrzebuje na wyjscia zas na co dzien prosze o jakies ladne na plaskim obcasiku. Tez byloby fajnie jakby byly ze skory, ale tutaj to juz nie wymog. Znajda sie osoby chcace mi pomoc tak jak innym, ktorzy tu pisali? Blagam was ludzie o dobrym sercu! Pomozcie, nie jestem zadna naciagaczka chociaz nie mam konto na naszej klasie to moge udowodnic ze jestem prawdziwa:) Czekam na propozycje. P.S Mozecie wysylac tez zdjecia tych butow to wybiore to co mi sie najbardziej spodoba:)

Gość dzięki, dzięki.........
LOL

a czyz ja nie zasluguje na pomoc? Mam boso chodzic w zime:( Jak mozna byc tak nieczulym:(

haloooo!!!!!!! jest tu ktos? pomozecie?

Gość jajcara z ciebie
nie ma co ,masz wymagania,no i bezczelna też jesteś!

nie odetne internetu bo i tak za niego nie place:)

dlaczego bezczelna? Inni przeciez tez prosili to i ja poprosilam:(

Gość swetlana
żal...

spadaj chamie, nie jestem galerianka by dawac dupy za buty!

Gość Dobre, autorko, dobre
:D Mogę sie przyłączyć do tematu? Jak już znajdzie sie ktoś o dobrym sercu kto kupi tej biednej dziewczynie buty na zimę, to może będziie tak łaskawy i kupi mi też jakąś fajną bluzeczkę? Byłabym wdzieczna jeśli mogłabym ją sobie wybrać, nie lubię drogich ciuchów więc coś w granicy 100-200 zł starczy. Mogę już podawać linki do aukcji na allegro ?

Gość ortaratar
a na internet cie stac...

nie kradne:) Jest oplacony juz przez wlasciciela mieszkania, mam go wliczonego w cene:) Nie jestem zlodziejka, prosze mnie nie posadzac o kradziez czegokolwiek, bo nigdy nic nie ukradlam!

mogę co najwyżej wysłać swoje noszone majteczki pachnące moimi soczkami

Gość rolnik ze Sandomirza
no łostatecznie moge ci doć moje mało chodzone,ino dwa roki, gumofilce,na sporym łobcasiku,bo mnie pod piente kamole nalazły,jaki mosz numer?

oczywiscie ze mozesz sie przylaczyc:) Moze ludzie o dobrym serduszku i tobie pomoga:) Kochani pamietajcie by nie pomijac tez tej dziewczyny, ktora potrzebuje bluzeczki! Pomozcie i jej prosze was:)

Gość almete
juz pakuje cizemki i doloze jeszcze od serca onuce :-P

Gość Dobre, autorko, dobre
Dziękuję autorko za poparcie 🌼 :P To jak będzie? Nie żebym się niecierpliwiła, ale mam już upatrzone kilka typów

Gość ONlESMIELONA DZIEWCZYNA
przyjme również drewniaki na wysokim obcasie

Dobre, dobre, podoba mi sie. Tez sie usmiechnelam jak przeczytalam. Brawo, autorko! :-)

Och jaki sliczny komplecik! Ludzie o dobrym sercu ja jednak nie chce tych butow na plaskim obcasie, wystarcza mi te na szpilce kozaczki. Ale w zamian prosze kupcie mi ten kostiumik:) Dawno nie kupowalam nic sobie a nie mam w co sie ubrac na wyjsca:( A taki komplecik wraz z kozaczkami na szpilkach bylby idealny:)