Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONIESMIELONA DZIEWCZYNA

Prosba do ludzi o DOBRYM SERCU!

Polecane posty

Gość Dobre, autorko, dobre
Kochana, więc jak ktoś będzie już zamawiał dla mnie ten komplecik, to zamówi od razu dwa - jakie to proste, prawda? :)

Gość 0NlESMIELONA DZIEWCZYNA
pończochy i gorsety również mile widziane

A ja poprosilam o ciuszki dla dzieci, buciki dla siebie i plaszczyk dla sasiadki i tak mnie na macierzynskim zjechaly, ze szkoda slow. ALe widze, ze tu dobre osoby siedza to i ja poprosze :-)

Gość yhy....
jasne. już się rozpędzamy :D🖐️

Gość POMOCNY ROMAN
Oniesmielona Dziewczyno tak się dobrze składa że poszukuje dziewczyny do sprzątania w weekendy-myślę że jeśli dobrze byś wysprzątała mi dom to bym mógł ci kupic te buty. Napisz mi skad jestes, ile masz lat, jak wyglądasz itd.

Napisalam im na macierzynskim, ze potrzebne ubranka dla chlopczyka (3 latka) i dziewczynki (5 lat), chetnie firmowe bo w koncu swieta ida i chcialabym aby dzieci ladnie wygladaly. Dla mnie buciki, jedna para by wystarczyla, chyba, ze ktos by bardzo nalegal na wiecej. A dla sasiadki plaszczyk bo ona biedna juz drugi rok w tym samym chodzi 😭 bo im sie bardzo sytuacja materialna pogorszyla. Ciezkie czasy teraz, trzeba sobie pomagac przeciez :-)

masz racje, ciezkie czasy nadeszly:( Biedna ta twoja sasiadka w jednym plaszczu juz drugi rok! Normalnie szok! Strasznie jej wspolczuje i tobie zreszta tez. Ale trzymajcie sie cieplo na pewno znajda sie ludzie z dobrymi sercami, ktorzy wam pomoga;)

Gość Bolek gimnazjalista
Witam was skoro tak fszyscy tó piszecie to i ja postanowiuem... Już od dwuch tygodni proszeł rodzicuw o kompóter ale ciagle muwio rze mi nie kópio bo sie nie ócze i rze jestem leń. Ale to frzystko nie prawda-uwieszcie mi. Mam takih niedobryh rodzicuw ze musze siedziec teraz w kawiarence a chciaubym mudz siedziec w domu przy własnym kompóteże. Taksze kieruje fieeelko prosbe do fszyyystkich ludzi dobrej woli o pomoc w zakópie komputera. Ale koniecznie nowego z dobrymi parametramy bo nie chce sie przed kolegami wstydzic. Dziekójeł z gury

Drugi rok w tym samym płaszczu? To nieludzkie :( Ja miałam ostatnio taką sytuację, ze jak szłam ulicą to jakiś żebrak łamiącym sie głosem i ze łzami w oczach poprosił mnie o złotówkę, bo podobno nic nie jadł od dwóch dni, no wstydu nie mial normalnie, no i ja powiedziałam, że to co on robi jest żenujące i kopnęłam go porządnie...Wszystko byłoby w porządku, ale przez tego kopa złamałam obcas w moich nowych kozaczkach! No i do pracy musiałam iść w starych, a do tych starych nie pasowała mi zadna bluzeczka, wiec poszłam w takiej w której już byłam 3 tygodnie wcześniej, a tak mi głupio było, że koleżanki z pracy widzą mnie w tej samej bluzeczce drugi raz :( I z tego wstydu sie zwolniłam z tej pracy, nie zniosłabym tego ich wzroku pełnego litości :( Dlatego właśnie teraz proszę o nową bluzeczkę albo ten kostiumik - żeby taka sytuacja sie więcej nie powtórzyła, wierzę, że mi pomozecie stanąć na nogi :)

A ten post o tym, ze autorka dostanie buty w zamian za sprzątanie...No Wy też wstydu nie macie, dziewczyna prosi ładnie o kozaczki, a Wy z jakimś sprzątaniem wyskakujecie, próbując ponizyć czy nie wiem co...

Gość Prezes Bonifacy
No z tym sprzątaniem to rzeczywiście ktoś przesadził. Ludzie dzasem wstydu nie mają... Ja jestem porządnym człowiekiem i moge zaproponowac Ci pracę w mojej firmie jako moja asystentka. W zasadzie to nie musiałabyś nic robic bo mam jeszcze dwie inne asystentki. Musiałabyś tylko przychodzic do pracy na 4 godziny. Co ty na to?

Gość Prezes Bonifacy
A dlaczego nie możesz pracowac?

Bonifacy, Ty też wstydu nie masz...Czy autorka chce pracować? Nie Ona chce tylko buty za darmo, nic wiecej :o

Gość Prezes Bonifacy
ale pisała ze jest biedna-to by sobie troche dorobiła a za pensję byłoby ją stac na niejedne buty

Gość Kasia swet dupencja
Plisss ja tez potszebuje nowego iPoda bo mam tylko nokie 3510i po tacie :( blagam was !

Gość teraz ja :( bidula
biznesmeni lub biznesłumenki o dobrym serduszku... kupcie mi mercedesika SL takiego w cupe... proszę... najlepiej czarnego koloru... niedługo mikołaj a ja nie mam własnego auta... a tak by się przydał..

Dlaczego nie moge pracowac? Co to w ogole za pytanie! Nie moge i juz, nie rozumiem co cie to obchodzi? Albo kupujesz mi buty albo nie. Czy ja w tym temacie prosze o prace? Nie, moj drogi prosze jedynie o buty!

No ja to bym nawet poszla do jakiejs pracy ale, ale...ja nie moge!!! Ja MAM DZIECI PRZECIEZ.

Gość do romana
a ja chetnie posprzatam mieszkanie tylko gdzie mieszkasz i ile zaplacisz....