Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zokaczkowa

Ależ ta Majka jest brzydka.

Polecane posty

Gość zokaczkowa

Nie wiem jak mogli na główną rolę w filmię dać te Osydę, ona jest brzydka jak noc, masakra...najbrzydsza w tych wszystkich serialach

Gość zmuszanym
i tak zejdzie na manowce i zacznie balować jak poprzedniczka

Gość zokaczkowa
jest chuda i ma do tego wielkie oczy jak żaba, a pysk w kształcie ufa, czoło i broda wąskie, a poliki szersze

Gość zokaczkowa
nawet jej nie maluja do tego filmu, a ubiór ...jak chodzący szmateks

Gość ale dzieki niej masz
co robic w tym swoim smutnym zyciu :)

Gość zokaczkowa
i gada takim szeptem jak by ja krocze bolało albo jak by przed chwilą urodziła

Gość zokaczkowa
ja nie mam smutnego zycia, czekam na meza i sie nudzę, jestem od niej ładniejsza o tysiąc razy i talent też mam większy..i chociaz nie gadam tak jak by mi sie srać chciało

Gość po przeczytaniu tego wątku
ej a "pysk w kształcie ufa" to jak wygląda ?

Gość zokaczkowa
czyli w kształcie elipsy ...srodek ma większy obwód niz czoło i broda

Gość zokaczkowa
zauwazcie ze ona nie mówi normalnie, jak kazdy aktor tylko naprawde cały czas mam wrazenie jak by dopiero co zeszła z porodówki...

Gość zokaczkowa
zajebiste??? w niej nic nie jest zajebiste, nie umie o siebie zadbac, ma długie włosy a nic z tym nie zrobi, nie ułoży..ma jakby wstała ze spania...oklapłe i brzydki kolor..naturalny pewnie..nie wiem czemu ona fra w tym filmie

Gość jestes zazdrosna smutna
zalosna i jak widac znudzona pipa :D czekajac az wroci pan i wladca kosztem jakiejs aktoreczki leczysz swoje kompleksy, Boze! cos ty by zrobila gdyby nie bylo tej aktorki?? na kim bys leczyla swoje kompleksy??

Gość zokaczkowa
ja rozumiem ze moze grac co sobie chce ale główną role?? masakra..a ja naprawde nie leczę kompleksów, jestem ładniejsza, nie tylko od niej ale to nie wazne

Gość zokaczkowa
poza tym nie wazne jak wygądam ja, nawet gdybym była tak samo brzydka jak ona to nie liczy ise w tym momencie ... nikt jeszcze nie wybrał na główną rolę tak brzydkiej aktorki jak ona

Gość problemem większym jest to
że ona kompletnie nie pasuje do Michała,nie przekonuje ta ich miłość!

Nie narzucaj innym swojego zdania , po co to piszesz ? Ja tez uważam , że do ładnych nie należy , ale nie przesadzaj , musisz o tym zakładać temat ? Tak Cię to podnieciło ? Widać , że leczysz na niej swoje kompleksy . 🖐️

Gość zokaczkowa
dokładnie, on jest w miarę przystojny a ona taka nastolatka troche w stylu hipisa zmodyfikowanego

Gość zokaczkowa
nie mam kompleksów uwierz, ja tylko piszę to z nudów, a to juz mnie jakiś czas nurtuje ze taka brzydka i gra głowną role

zokaczkowa - a kim Ty jestes , zeby publicznie krytykowac wyglad tej dziewczyny. Takie spostrzezenia moze lepiej zachowaj dla siebie. Skoro nie masz jej czego zazdroscic, bo jestes taaaaka cudowna to dlaczego krytykujesz jej wyglad i zazdroscisz jej tego ze gra glowna role w filmie

Gość ewelela
jak dla mnie ona jest przecietna, a to dobrze ze nie daja wszedzie pieknis na glowne role.... bo byloby nudno.

Gość zokaczkowa
ja nie zazdroszcze, tylko sie zastanawiam, czy ładniejsze więcej chciały kasy czy co...bo ona nawet nie jest przeciętna tylko po prostu brzydka

Gość nalitosc boska ludzie jak wam
sie ta kobieta az tak nie podoba,to wezcie nie ogladajcie tego filmu.ja swoja droga nie ogladam i nie katuje sie widokiem kogos kto mi sie nie podoba...zalosni jestescie.

Gość zokaczkowa
bo podzielacie moje zdanie...ja to wiem, chyba niema osoby która by stwierdziła ze ona jest ładna..ale macie inny problem..krytykujecie mnie...

Gość zokaczkowa
ja też tego nie ogladam, ale słysze nie raz w reklamie jej głos jak by jej sie kupe chciało to mi sie słabo robi

Gość jak dla mnie tez jest ohydna
paskudna wrecz i ciagle ma ta sama mine

po czesci to moge sie z Toba zgodzic, owszem dziewczyna uroda nie grzeszy, ale nie jest az tak szkaradna. Z reszta to nie jej wina

Gość zakichana
a mnie sie ona podoba :) ma taki slodki wyraz twarzy i w branzy aktorkiej jest to dosyc powszechny kanon urody (Audrey Hepburn, anne hathaway, i wiele innych :P ) :)

Gość zokaczkowa
no widzisz, po częsci podzieliłas moje zdanie... i napiszę jeszcze raz..nigdy nikogo nie krytykuję głosno, ale jakos przy niej nie mogłam sie powstrzymac...przysięgam nie jetsem złosliwa..drażni mnie jej głos i wygląd