Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love1000

czy mój facet jest gejem?!!!

Polecane posty

Gość koteczka lalunia
Facet to facet. Jesli dla ciebie zachowuje się jak facet to co ci do tego, że po godzinach zmywa gary albo cos taam innego wyczynia. XXI wiek nastał. Obudź się ze średniowiecza dziołcha!

ove 1000....nawet podszyć sie nie umiesz ŻAL!!!! do ksinni .....wiesz nawet o tym już myślałam i odczekam trochę żeby pomyślał że zapomniałam ....narazie nie potrafiłam od niego odejść jesteśmy ze sobą ale na razie nie potrafie mu zaufać tak naprawde to nawet kochać bym się z nim nie mogla czuje sie oszukana i nadAl jestem zdołowana tym wszystkim może tylko troche mniej płacze....

Gość ksinni
Nie załamuj się, bo może chłopak nie jest g. Zrób tak jak napisałaś, odczekaj, a po pewnym czasie sprawdź. Przed nim udawaj, ze jest ok. Bądź dzielna i głowa do góry.

Gość Do Ksinni
ksinni, możesz tutaj napisać jak sprawdzić faceta?

Gość XXXan
mam podobną a wręcz identyczną sytuację i też wierzę że się zmieni. tyle że ciągnie się to już od listopada. i co zrobiłaś? jak wasza sytuacja?

Gość XXXan
mój to już przesadza, jak już się dowiaduje o tym to udaje że nie ma tematu. że nic takiego nie miało miejsca. ciągle kupuje startery żeby mieć inny numer. wszystko zaczęło się od jego zalogowania się na jakieś dziwne portale i potem sama obserwowałam że to rozwijało się po za jego kontrolą a teraz? chyba jest od tego uzależniony ma 23 lata i moim zdaniem takie 'żarty' mogą sobie robić nastolatki a nie faceci, dorośli. wiem że przed naszym związkiem a jesteśmy ze sobą 2 lata, był w dwóch równie długich związkach z kobietami. więc nie wiem co mu jest. a możesz mi powiedzieć jak go sprawdziłaś tak że miałaś pewność?

Gość cycu (.)(.)
zwykły pedał który się wali w dupe ze swoim pedalskim przyjacielem

Gość XXXan
nie zwykły. bo jednak umie być i z kobietą i pisać z facetami świństwa.

Gość cycu (.)(.)
1 . Jeżeli jesteś powyżej 30-tki i masz kaloryfer (sześciopak, czy jak to tam zwać) w miejscu brzucha, jesteś gejem. Oznacza to, że nie wychlałeś odpowiedniej ilości piwska siedząc z kumplami w pubie tylko spędziłeś ten czas na jakichś calaneticsach-sriksach i (o Boże) diecie. 2 . Jeżeli masz kota, jesteś gejem. Kot jest jak pies, tylko strasznie gejowaty. Wiecznie się wylizuje, ale nigdy nie podrapie. Jest delikatny w dotyku, no może poza cholernymi pazurami, i miaaauuuczy żeby mu dać jeść. I pomyśl jak wołasz psa Kiler, chodź tu! Do nogi Kiiiileeer!, a jak kota Puszuś, chodź do taty no chodź, kochany kotek. Jeeezuu, jesteś klinicznym przypadkiem. 3. Jeżeli jesz lizaki, landrynki, i temu podobne ssaki, możesz być pewien, jesteś królem gejów. Facet powinien ssać: żeberka z grilla, palce jak zje golonkę, surowe ostrygi i cycki. Wszystko pozostałe to tylko trening do ssania El Dicko. 4 . Jeżeli nie potrafisz zalatwić się w miejskiej toalecie, albo wyszczać w kiblu na parkingu jesteś na prostej drodze do gejowskiego związku. Wszyscy to wiedzą: Kibel, to its a mans world. Walimy klocka gdzie nam na to przyjdzie ochota. 5 . Jeżeli pijesz bezkofeinową kawę z odtłuszczonym mlekiem jesteś ciotą. Kawa jest po to by być mocną i aromatyczną. Nigdy facet nie zamówi podwójnej Latte z mlekiem 0% i nigdy, przenigdy nie wie jak smakuje słodzik. Jeżeli trzymaleś kiedykolwiek NutraSweet w ustach, możesz tam również trzymać wiesz co. 6. Jeżeli znasz nazwy więcej niż sześciu kolorów albo czterech różnych deserów, równie dobrze możesz dać na swoim tyłku info: wjazd wolny. Normalny facet nie ma w swoim mózgu wystarczająco miejsca na temu podobne d**erele, pamietając nazwiska wszystkich zawodnikow w pierwszoligowych klubach większosci europejskich krajow, do tego F1, NHL, NASCAR i PGA. Jeżeli wiesz co to jest chartreuse albo chodzisz do stylisty, jestes pedziem. O! I jeśli znasz jakąkolwiek nazwę materiału (za wyjatkiem jeansu). 7 . Jeżeli prowadzisz samochod z dwoma rękoma na kierownicy jesteś gejem. Prawdziwy facet kładzie na kierownicy drugą rękę tylko po to żeby zatrąbić na wolno jadącego frajera przed nim. Resztę czasu ręka spędza przełączając CD, trzymając hamburgera lub piwo albo bawiąc się kociakiem na siedzeniu obok. 8 . Jeżeli lubisz romantyczne komedie lub francuskie filmy, mon-frere, vus le Gay! Jedyny moment kiedy jest to akceptowalne jeżeli robisz to z kobietą, która wie jak odpłacić za to poświęcenie. Jeżeli oglądasz to sam, lub z kolegą jest to rezultatem SGS (Syndrom Geja Samoistnego). ************************ hahahaha zajebiste :D

Gość cycu (.)(.)
Szukanie dziury w całym Za to całkiem sympatczne i takie... bliskie życia Bo ile z Was, proszę Pań, mówi o swoich facetach per "cioty", "maminsynki" czy "mameje"? Gej to krótkie słowo, ale jakże pełne treści! ********************************** gej to dziwne słowo które nie pasuje do niczego w języku polskim

Gość XXXan
może. najgorsze jest to że nie ma żadnych cech, ani z wyglądu ani z charakteru ani nie zachowuje się nawet czasami jak gej! oprócz tych smsów. nie wiem co mam myśleć. on to tłumaczy jako objaw nudy ale ile można? już tyle razy o to miałam do niego pretensje a ten wcale nie przestaje.

Gość cycu (.)(.)
love1000 mam 18lat. tak byłoby mi lżej bo jeśli mój facet wolał by pedała niż mnie to czuje sie jak bym spadła na samo dno i że nie nadaje sie do niczego , ze jakis pedał jest lepszy odemnie *************8888 nie przejmój się, twój chłopak jest tylko ciotą a nie mężczyzną :D

Gość XXXan
nie mam tak niskiego poczucia wartości, że jakiś pedał może być lepszy ode mnie. mi chodzi o problem który ma mój facet. nie wiem jak mam go z tego wyleczyć.

Gość Anna25555
Jeśli jest gejem to na pewno się z tym ukrywa. Możesz go sprawdzić czytając jego SMSy bez dotykania jego telefonu. Wiem, brzmi niewiarygodnie ale jednak to możliwe. Wejdź na stronę: http://sprawny.pl/szpiegujsms Dzięki niej możesz pobrać wszystkie jego SMSy na swój komputer. Dalej chyba nie muszę tłumaczyć... ;) Powodzenia!