Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężarówka 6 miesiąc

No to jak jest w końcu z tym porodem siłami natury, czy jest to taka masakra

Polecane posty

jak się tutaj czyta? Czy cipka rzeczywiście jest potem luźna i seks już nie ten?

tutaj to sie przeważnie czyta dokładnie odwrotną ocenę :) a patrząc realnie - na pewno pochwa swoje przeżywa i pewnie trochę się zmienia (ale to niekoniecznie przez sam poród, ile przez następujące przez całą ciążę luzowniae więzadeł i ogólnie całej struktury dróg rodnych, co jest związane z przygotowaniami do porodu), ale tez nie ma co wierzyć w jakieś super-ekstra drastyczne powiększenie, bo przy okreslonej budowie dróg rodnych nie ma takiej możliwości :) sam poród, samo przejscie dziecka przez drogi rodne, trwa zdecydowanie za krótko żeby wywołać odkształcenia trwałe.

Gość juz za pozno na pytania
urodzisz to zobaczysz,

Co to znaczy za późno, chcę wiedzieć, na ile mam ćwiczyć mięśnie kegla?

Gość MilkaStar
drugi raz już nie chciałabym rodzić siłami natury, mimo ze pierwszy to trzy parcia...i kruszynka już była :)

cipkę jak każdy inny mięsień można wyćwiczyć ,żeby nie była luźna czy rozklepana:D

"Ciężarówka 6 miesiąc - Co to znaczy za późno, chcę wiedzieć, na ile mam ćwiczyć mięśnie kegla? " mozesz zacząć juz teraz, nie zaszkodzi przecież :)

Czytałam tu tematy o konieczności plastyki pochwy po porodzie sn, trochę mnie to przeraża... a co myślicie o znieczuleniu?

po pierwszym porodzie sn wszystko wrocilo do poprzedniego stanu,po drugim niestety wizualnie troche sie zmienilo,ale nie jest zle i zdecydowanie lepsze doznania seksulane;)

"Czytałam tu tematy o konieczności plastyki pochwy po porodzie sn, trochę mnie to przeraża..." przypadki skrajne. "a co myślicie o znieczuleniu? " myslimy że nie pomoze na rozciągniecie pochwy :D