Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz nie wiem co robić

Co robić

Polecane posty

Mój partner rozwiódł się kilka lat temu. Był już rozwodnikiem kiedy go poznałam. Ma dziecko z pierwszego małżeństwa, więc wiadomo że mimo wszystko kontakt z pierwszą żoną będzie. Dwa dni temu dostał telefon od brata tej kobiety że jest z nią bardzo źle, że chce popełnić samobójstwo. Oczywiście bez namysłu pojechał. Dzwonił do mnie wczoraj że faktycznie było bardzo źle, i prosił abym sie nie martwiła i nie dzwoniła. Od tej pory milczy. A ja siedze jak na szczudłach i czekam na wieści. Prosił bym nie dzwoniła więc tego nie robie, ale na boga taki brak informacji jest cholernie przytłaczający. Jak myślicie kiedy się odezwie? Jak długo mam czekać, chce też wiedzieć co z jego byłą żoną, nie wiem co robić

Gość ta piosenka ci wyjaśni
znaczy w 00.18 sekundzie jest do ciebie

Może jest tu ktoś normalny, bo jak widać same kanalie piszą

Gość ewfdcs
nie chcial zebys dzwonila, czyli pewnie cos jeszcze czuje do tamtej kobiety, a ciebie wykorzystuje, zeby o niej zapomniec, powinnas powaznie z nim pogadac, skoro zostawia swoja dziewczyne i leci do bylej zony na leb na szyje, dy tylko ona pogrozi ze sie zabije. i oczywiscie pewnie nie bedzie innego wyjscia tylko zeby on do niej wrocil, bo inaczej ona oczywiscie sie zabije - tak on ci powie. i zostaniesz na lodzie z reka w nocniku.

Gość dfsfsfffsddf
nie chcial zebys dzwonila, czyli pewnie cos jeszcze czuje do tamtej kobiety... - ale ty pierdolisz głupoty. standard w myśleniu kobiet.

Gość ewfdcs
sama pierdolisz, niby dlaczego kobiety tak myślą - bo tak jest a faceci starają się zrobić z kobiet idiotki. anyway, zbędna dyskusja.